G19: Tap 4-5 mot Drøbak

Nesodden G19 tapte tirsdag kveld 4-5 hjemme på berger for Drøbak.

Nesodden gikk til pause med en 3-1 ledelse og økte deretter til 4-1 i 2.omgangs første minutt, men derfra og ut så var det fullstendig kollaps for laget fra halvøya. Trener Geir Harald Smith var lagt fra fornøyd med hva som ble prestert av unggutta på tirsdag kveld. » Hele kampen sett under et er ikke god nok, vi var svake i første omg også selv om vi ledet 3-1 til pause så kan vi ikke være fornøyd med hva vi presterer i noen av omgangene, Vi leder kampen kun fordi vi har noen spillere som er bedre en dfi sine, ikke fordi vi gjør det vi skal som lag». Etter 4-1 målet tok Drøbak fullstendig over og det var slett ikke ufortjent at de snudde kampen og stakk av med seieren. » Vi får bare glemme denne kampen så fort som mulig, for i sum er dette så langt under par som vi kan komme» avslutter GH.

Nesoddens mål ble scoret av Philip Rustad 2 og Markus Færvik 2

Dagens Nesoddengutt
På en dag der veldig mange under presterte scoret venstre back Philip Rustad 2 mål og hadde god kontroll defensivt i de 45 min han spilte

Legg igjen en kommentar