«Alltid» glede mot Østsiden!

Lørdag 27. februar, kl. 13 i Østfoldhallen, møter Nesoddens nok en gang Østsiden, men denne gangen kun som en treningskamp. Likevel har det for de hvitkledde stort sett alltid vært glede mot Østsiden, til tross for noen vanskelige sesonger de siste årene.

«Alltid» glede mot Østsiden skyldes at vi kun har gått på ett tap i de siste oppgjørene mot dem. Selv om vi har vært i en dårlig periode, og slitt i bunnen av divisjonene, så har Østsiden gjerne vært et av de gavmilde lagene. Kanskje derfor undertegnede alltid synes det er hyggelig når vårt A-lag møter dem. Men treningskamp er treningskamp, og likevel håper vi med hjerte i klubben at Nesodden igjen skal imponere mot nok et tredjedivisjonslag. For i år møtes vi ikke i samme divisjon: til tross for seier 1-3 mot Østsiden, så rykka vi ned i fjerdedivisjon.

Vi gleder oss til å se hva vårt lokale, unge NIF-lag kan få til, og håper Østsiden blir nok en positiv opplevelse på veien til seriestart!

Les også: Alltid trøbbel mot Nesodden (www.ossia.no)

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar