Møter Nordstrand i generalprøven

Lørdag formiddag kommer Nordstrand på besøk til Berger kgb. Nesodden tar sikte på å vise seg fra en bedre siden enn mot Østsiden forrige uke.

Svak prestasjon mot Østsiden
Etter å ha spilt tre gode kamper gikk seniorlaget på et stortap mot Østsiden (0-6) forrige helg. Dermed får vi garantert se en revansjelysten gjeng lørdag.

– Ingen av oss kan være bekjent av det vi presterte mot Østsiden, sier A-lagstrener Geir Harald Smith, som er veldig klar på at han forventer mer av laget som løper ut på Berger – i generalprøven før NM-kvalifiseringen mot Drøbak 12. mars.

Trygge på hvor laget står tross to tap
– Det at vi taper treningskamper bekymrer meg veldig lite, svarer GH på spørsmål om han er bekymret etter tapene for Ready og Østsiden.

– Begge lagene vi har tapt for kommer til å kjempe helt i toppen av sin avdeling i 3. divisjon, så det er ikke noe jeg tenker mye på, men vi må prestere på et høyere nivå enn det vi viste forrige helg. Vi har litt mye smårusk om dagen, med en del spillere ute med sykdom og skader, noe vi fikk merke både mot Østsiden og gjennom den siste treningsuken. Så nå blir det viktig å få en god prestasjon på lørdag og en bra treningsuke inn mot NM-kampen, og får vi det så er jeg veldig trygg på at vi skal kunne gi Drøbak kamp om billetten til andre kvalifiseringsrunde i NM.

Kjente fjes tilbake i Nesodden drakt
I kampen på lørdag så får vi gjensyn med gamle kjente for Nesodden. Esben og Mathias Smith trekker på seg Nesodden-drakten igjen for første gang på ett år.

– Ingenting er klart med tanke på en overgang, men Esben og Mathias har trent med oss denne uken og skal spille kampen mot Nordstrand, forteller GH.

Han legger ikke skjul på at han ønsker å se begge guttene i den hvite drakten i 2016-sesongen.

– Det er klart jeg ønsker og ha med Esben og Mathias. Begge er lokale Nesodden-gutter og passer veldig godt inn i den profilen vi ønsker. Esben har en erfaring som hadde vært meget nyttig for oss å ha med, og Mathias er fortsatt ung og har ferdigheter som vi helt klart kan få nytte av.

Det er ikke bare Smith-brødrene som trekker på seg drakten for Nesodden for første gang på en stund – Oscar Halvorsen er også tilbake i klubben og er klar for kamp etter en periode ute med skade.

Disse møter Nordstrand på Lørdag
Mathias Møller, Tinius Dahl Fjærn, Mathias Johnsen, Mats Arntzen, Oscar Halvorsen, Casper de Caupa, Jan Axel Skonnord, Dino Palos, Christian Davidsen, Esben Smith, Mathias Smith, Thomas H. Størmer, Kim Viken, Henrik Lundquist, Alexander Myklebust og Sjur Asbjørn Sæbjørnsen.

Ute:

– Ole Kristian Grime (skade i leggen, tilbake i trening neste uke)
– Matias Skindlo (skulderskade, venter på svar fra MR-bilder)
– Lars Neerbye Eriksen (strekt leddbånd i kneet, ca to uker unna trening med ball)
– Joakim Fjørtoft Lien (sykdom)
– Jakob Bjøndal (bortreist)

Kampstart 12.00 på Berger kgb. Ta turen og se hvordan Nesodden ligger an før lokaloppgjøret neste helg!

Legg igjen en kommentar