Tap mot Nordstrand

Christian Davidsen skåret Nesoddens mål i helgens 1-3 tap for Nordstrand.

Nesodden sitt A-lag gikk på sitt tredje strake tap i helgens treningskamp. Motstanderen var nok en gang et lag som forventes å kjempe i toppen av årets 3. divisjon.

Hang med i 60 minutter
Nesodden hang godt med i kampens første 60 minutter, men derfra og ut var Nordstrand hakket bedre og vant til slutt fortjent 3-1.

– Nordstrand er hakket bedre enn oss spillemessig hele kampen, allikevel så har vi de fleste og de største sjansene i første omgang, og det var litt unødvendig å ligge under 0-1 til pause, sier A-lagstrener Smith til Nesoddenfotball på nett.

– Etter andreomgangen er det ingenting å si på at Nordstrand vinner 3-1. De var rett og slett bedre enn oss det meste av omgangen, oppsummerer GH videre.

Grunnet sykdom i medieavdelingen blir det dessverre et kort referat fra kampen, og beklageligvis er vi litt senere ute enn ønsket. Ingen video fra kampen heller, men Nordstrand har lagt ut høydepunkter som kan finne her http://nordstrand-if.no/nesodden.

Dagens Nesodden-gutt: På en dag da ingen imponerte stort var Matias Skindlo tilbake i kamp for første gang siden serieavslutningen i fjor, og klarte seg godt med tanke på manglende kamptrening

Legg igjen en kommentar