Dobbel serieåpning mandag

Det blir forhåpentligvis mer å juble for på berger kunstgress mandag kveld når både Msa og G-19 serieåpner

MSA møter kfum 2
A-laget tjuvstarter 4 divisjon avd 1 med å ta imot reservene til det nyopprykkede obos liga laget kfum mandag kveld på berger kgb. Det er kun denne kampen og Ullern 2 mot Teisen som gå mandag, resten av åpningsrunden går tirsdag kveld. Kfum reservene ble nr 3 i sin 4.div avdeling i fjor og er også i år forventet og være med helt i toppen. Kfum sitt første lag serieåpner søndag borte mot Raufoss i obos ligaen så det blir spennende og se hvor mange spillere fra landets nest øverste nivå som tar turen til berger på mandag

Nesten alle er klare til kamp
Hovedtrener GH disponerer nesten en fulltallig tropp til mandagens kamp. Det er kun Lars Neerbye ( På vei tilbake fra strekt leddbånd i kneet ) og Alexander Myklebust ( suspendert ) som mangler. Det betyr at troppen til mandag vil inneholde 17 spillere, og at alle hospitantene stiller på G-19 kampen som har avspark rett etter at Msa er ferdigspilt.

Spent før første kamp
Det er en spent trener som gleder seg til serieåpningen. » Det er alltid litt ekstra spenning knyttet til åpningskampen, Selv om vi har fått gode bekreftelser på hvor vi står i cup kvaliken så er det noe annet å spille seriekamp. Det gjør det jo heller ikke noe lettere at vi møter et 2.lag, man vet jo aldri hva de velger å stille med. Men jeg regner med at så tidlig i sesongen så er det mange hos Kfum som har lyst til å vise seg frem og gjøre seg fortjent til en plass på A-laget » sier Smith.

Håper på 6 poeng
Rett etter at A-laget er ferdig med sin serieåpning så er det G-19 sin tur, da de tar imot Langhus, Og det er ikke bare for a-laget det foreligger en ambisjon om å kjempe i toppen. » Det er viktig for oss å få juniorlaget opp i 1.divisjon. Det er kun et fåtall av kampene i 2.divisjon som gir god nok matching og når man ser på kullene som kommer nedenfra i ungdomsfotballen så må det opprykket komme enten denne eller neste sesong. Skal vi være med å kjempe i toppen så er det viktig at vi får en god start så jeg håper at når klokken nærmer seg 22.00 på mandag at vi har tatt 6 poen i løpet av kvelden » Sier GH som regner Skeid 2 som den største konkurrenten til opprykket for junior. » Skeid tapte kvaliken på bortemål i fjor mot Øhil og de satser nok ikke noe mindre på å klare det opprykket i år» Noe som seier 12-0 i første kamp går langt på vei mot å bekrefte.

Håper mange tar turen til Berger
Med gode prestasjoner fra A-laget i Nm kvaliken og masse lokale gutter i aksjon så håper vi så mange som mulig tar turen til Berger Kgb for å støtte opp om både Msa og G-19 mandag kveld. A-Laget har avspark klokken 1830 mens G-19 kampen sparkes i gang klokken 2015. Vel møtt

Disse skal representere Nesodden mandag kveld

Tropp A-lag: Mathias Møller, Tinius Fjærn, Jacob Bjøndal, Dino Palos, Oscar Halvorsen, Mathias Johnsen, Mats Arntzen, Mathias Skindlo, Jan Axel Skonnord, Ole Kristian Grime, Christian Davidsen, Sjur Sæbjørnsen, Henrik Lundqvist, Mathias Smith, Esben Smith, Joachim Lien, og Kim Viken

Tropp Jr lag: Tinius Fjærn, Mathias Bjerkan, Sondre Albæk, Carl Reynolds, Markus Nordeng, Casper De Caupa, Fredrik Birkeland ,Peder Røberg, Philip Rustad, Gard Eliassen, Thomas Størmer, Simon Steinsvik, Martin Moskvill, Alexander Rosef, Øistein Lekve, Kasper Akre, Magnus Fagernes og Markus Færvik

Legg igjen en kommentar