Kan bli NIFs beste apriltrener!

Geir Harald Smith har alle muligheter på mandag til å bli Nesoddens beste april-trener for A-laget siden 2011! Alt han trenger er to fattige poeng i løpet av april…

Ikke siden 2011 har Nesodden tatt mer en ETT poeng i april måned. Med seier på mandag kan Geir Harald Smith snu et aprilparadoks som har fulgt A-laget nå i fire sesonger. Under ser du grafikk av poengfangsten for NIF de siste fire sesonger delt inn i måneder. (Grafikken kan være vanskelig å se på mobil da den innebyggede grafikken ikke er mobilvennlig)

Men, skulle Geir Harald Smith og Nesoddens A-lag klare å ta mer enn fire poeng, så har de gjort den beste aprilmåned siden 2010!

For deg som sitter på mobil og ikke får opp apriltallene:
2011: 4 poeng (ikke med i statistikken, da denne ble først oppdatert fra 2012)
2012: 1 poeng
2013: 1 poeng
2014: 0 poeng
2015: 1 poeng

Se serieåpningen til Nesodden på mandag mot KFUM 2
Mandag 4. april kl. 18.30 på Berger KGB

Takket være Lars Fanebost har vi fått i gang mye spennende med vårt statistikksystem. Vi vil introdusere alt krydder du kan finne av tall og statistikk om vårt A-lag. Er du en fotballnerd som artikkelforfatteren og kan ikke vente? Sjekk menyen til høyre her på hjemmesiden så finner du flere spennende greier. Følg med på nesoddenfotball.no!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar