Kan bli NIFs beste apriltrener!

Geir Harald Smith har alle muligheter på mandag til å bli Nesoddens beste april-trener for A-laget siden 2011! Alt han trenger er to fattige poeng i løpet av april…

Ikke siden 2011 har Nesodden tatt mer en ETT poeng i april måned. Med seier på mandag kan Geir Harald Smith snu et aprilparadoks som har fulgt A-laget nå i fire sesonger. Under ser du grafikk av poengfangsten for NIF de siste fire sesonger delt inn i måneder. (Grafikken kan være vanskelig å se på mobil da den innebyggede grafikken ikke er mobilvennlig)

Men, skulle Geir Harald Smith og Nesoddens A-lag klare å ta mer enn fire poeng, så har de gjort den beste aprilmåned siden 2010!

For deg som sitter på mobil og ikke får opp apriltallene:
2011: 4 poeng (ikke med i statistikken, da denne ble først oppdatert fra 2012)
2012: 1 poeng
2013: 1 poeng
2014: 0 poeng
2015: 1 poeng

Se serieåpningen til Nesodden på mandag mot KFUM 2
Mandag 4. april kl. 18.30 på Berger KGB

Takket være Lars Fanebost har vi fått i gang mye spennende med vårt statistikksystem. Vi vil introdusere alt krydder du kan finne av tall og statistikk om vårt A-lag. Er du en fotballnerd som artikkelforfatteren og kan ikke vente? Sjekk menyen til høyre her på hjemmesiden så finner du flere spennende greier. Følg med på nesoddenfotball.no!

Leave a comment