G16: Fulgte opp A-laget med seier 6-2 mot DFI

Søndag 3. april spilte G16 siste treningskamp før seriespillet starter. Vi møtte nabo DFI, som slo oss i A-finalen i Nordstrand breddecup i fjor høst, så nå var vi klare for revansje.

Av Håkon Hake-Steffensen

Med endel forfall måtte vi prøve noen spillere i uvante posisjoner. 3 av 4 midtstoppere kunne ikke spille, så takk til Johan (G01) som stilte opp og spilte meget solid i midtforsvaret. Keeper Ludwig var skadet, og cred til utespillerne Kasper og Shokrullah, som stod en omgang hver, til 10 i stil.

Første omgang ble en jevn affære, med muligheter til begge lag. Rett før pause fikk vi et korrekt idømt straffespark, som Markus satte kontant i mål, helt ved keepers venstre stolpe.

I løpet av de første 5 minuttene av andre omgang avgjorde vi kampen med 3 mål på under 3 minutter, ved Preben, Kasper og Emil. De to sistnevnte puttet deretter hvert sitt, og med 6-0 byttet vi igjen om på spillerposisjoner. DFI fikk to mål på tampen, og sluttresultatet 6-2 var vel ikke så galt sett i forhold til spill og sjanser.

Vi har vært litt ujevne i vinterens treningskamper, og ikke fått muligheten til å spille inn laget så godt som vi har ønsket pga endel skader og andre forfall. De siste kampene har vi imidlertid vært på rett vei, og idag var vi i lange perioder meget gode med ballen. Kombinasjonen av raskt og fint småspill på midtbanen og lange pasninger på gode løp gjorde at vi kom til en rekke muligheter. Nå håper vi at alle gutta holder seg skadefrie, for nå begynner snart moroa. Vi gleder oss til seriestart:)

Laget: Kasper, Shokrullah, Enes, Johan, Jacob, Markus, Mathias, Mikkel, Vetle, Frans, Alberto, Habtom, Casper, Eirik, Jørgen, Emil. Preben.

Publisert
Kategorisert som G16-1

Legg igjen en kommentar