MSA gjester Oldenborg i kveld

Når Nesodden sitt A-lag løper ut på Frogner stadion i kveld så er det den siste kampen i en maratonrekke som startet med 2. kvalikk-runde i NM mot Borgar for 20 dager siden. Seks kamper på 20 dager er mye, men med seier i kveld så har NIF kommet veldig godt ut av det.

Nesoddenfotball.no tok en prat med GH om hvordan kampprogrammet har påvirket gruppa og hva han forventer av kveldens kamp.
Det er alltid moro og spille kamper, men dette har blitt litt i overkant, vi har jo slitt med å få trent ordentlig i den perioden vi har hvert inne i nå. Så jeg gleder meg til å komme inn i hverdagen hvor vi bare spiller en kamp i uken og har tid til å jobbe med ting på feltet igjen. Påvirkningen på gutta har ikke hvert så ille som det kunne hvert, vi fikk hvilt end del spillere i helgen og det var få som spilte 90 minutter så jeg tror vi har kommet ok ut av denne perioden.

– I kveld møter vi et av lagene som skal være med å kjempe i toppen, jeg har sett Oldeborg to ganger i år og synes de virker sterkere i år enn da de rykket ned fra 3.divisjon i fjor. De har forsterket laget sitt og ser pr nå ut som et av lagene som blir å finne helt i toppen. Så etter helgens kamp mot Teisen som ble litt for enkel for min smak så gleder jeg meg til kampen i kveld og tror det kan bli et meget godt 4.divisjons oppgjør mellom to lag som har lyst til å angripe.

Disse representerer NIF i kveld
Mathias Møller, Tinius Fjærn, Oscar Halvorsen, Jan Axel Skonnord, Jacob Bjøndal, Mathias Skindlo, Dino Palos, Mathias Johnsen, Mats Arntzen, Ole K. Grime, Henrik Lundqvist, Esben Smith, Mathias Smith, Alex Myklebust, Joakim Lien, Lars Neerbye og Kim Viken

Ute fra troppen er Sjur særbjørnsen (skole) og Christian Davidsen (skulder operasjon og ikke tilbake før høstsesongen, nesoddenfotball.no kommer med en egen sak)

Legg igjen en kommentar