Snudde 2-0 til 2-3 borte mot Oldenborg!

Nesodden lå under 2-0 til pause borte mot Oldenborg, men en fantastisk innhenting i andre omgang snudde resultatet til 2-3-seier for Nesodden! Kim Viken (bildet) ble matchvinner.

Nesodden hadde mest ball i første omgang, men det var Oldenborg som scoret på sine muligheter. Dermed lå halvøylaget under med to mål til pause, og det kunne vært 3-0 mot slutten av omgang.

– Det var tamt og dødt i første omgang av Nesodden. Det virket som om gutta spilte på halv maskin, og på 2-0 kom Oldenborg alene med vår keeper, men heldigvis ble det ikke 3-0 til pause, forteller Christian Davidsen til nesoddenfotball.no.

Andreomgangen var outstanding
Andreomgangen skulle bli fantastisk, (nesten på høyde med Liverpool), for med stang ut i første omgang kom ketchup-effekten i andre.
I det 53. minutt scoret Ole Kristian Grime for Nesodden, og fire minutter senere, i det 57. minutt, puttet Jakob Bjøndal utligningsmålet.
Nesodden hadde dermed brukt bare 12 minutter av andreomgangen til å snu 2-0 til 2-2!

Nesodden fikk 2-3-scoringen etter ca 65 minutter, signert av Kim Viken som ble matchvinner med scoring. Nesodden vant dermed 2-3 borte mot Oldenborg, et resultat Christian Davidsen mente var fortjent.

– Andreomgangen var outstanding av Nesodden. Spillerne fikk en oppvekker i pausen, og det resulterte i en opphenting i andreomgangen. Oldenborg haddet et par halvsjanser på slutten av kampen, så det kunne bikket begge veier. Men alt i alt en fortjent seier til Nesodden, avslutter Christian Davidsen.

Dagens NIF-gutt ble Henrik «Henke» Lundqvist som, i følge Christian Davidsen, leverte årsbeste mot Oldenborg. Vi gratulerer Henke og resten av laget med en strålende snuoperasjon!

Se intervju med Geir Harald Smith her:

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar