Vant med 10 mann!

Nesodden stormer videre og står fremdeles ubeseiret i 4. divisjon etter kveldens seier mot Sagene. Halvøyalaget slo Sagene etter blant annet et fantastisk cornermål av Oscar Halvorsen (bildet) tidlig i første omgang.

Nesodden har virkelig fått grepet om 4. divisjon og har ennå til gode å tape en kamp i årets serie. I dag ble Sagene slått, selv om Nesodden måtte spille med en mann mindre halve kampen.

Etter bare tre minutter hadde Nesodden tatt ledelsen borte mot Sagene. Oscar Halvorsen slo corneren rett i mål! Men det så likevel ut til å bli en vanskelig andreomgang før lagene gikk til pause:

Enten så var Alexander Myklebust ekstra hissig på grøten denne tirsdagskvelden, eller så ville dommeren dele ut en del invitasjoner. Uansett, etter ca 44 minutter måtte Myklebust tidlig i dusjen etter å ha fått to gule kort. Dermed var Nesodden redusert til ti mann – men for et lag i medgang skulle ikke det hindre nok en Nesodden-seier. Sjur Sæbjørnsen satte spikeren i kisten, og Nesodden vant fortjent 2-0 borte mot Sagene.

Til tross for resultatet har Nesodden falt ned til andreplass på tabellen, forbipassert av Holmlia som også er i slag om dagen. Lagene står med like mange poeng (16), men Holmlia har to plussmål mer enn Nesodden, og har dermed inntatt serieledelsen.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar