Slet mot Wam-Kam

Berger stadion (Nesodden 3-3 Wam-Kam): Etter tapet for KFUM 2, så var vertene avhengig av tre poeng i oppgjøret mot Wam-Kam for å henge med i toppen. Det ble en kamp hvor lagene styrte en omgang hver – det ene mer enn det andre.

Alle foto: Leo

Nesodden tok oppskriftsmessig kontroll fra start, og styrte samtidig banespillet. Etter 26 minutter, så klarte vertene å bryte seg gjennom gjestenes forsvar. Jakob Bjøndal spilte en 45-graderspasning til Joakim Lien, som kontrollert styrte inn 1-0. Ikke nok med det, så går de hvitkledde opp i 2-0 ved scoring av Oscar Halvorsen etter en drøy halvtime. Resten av omgangen styrte vertene som de ville.

Wam-Kam åpnet andre omgang med å gå ut i hundre, og får betalt for det i det 57.minutt, hvor de stanget inn et innlegg i mål. Tre minutter senere var utligningen et faktum. En corner slås inn, og enda en gang var gjestene sterkest i lufta. Etter 70 minutter snudde Wam-Kam kampen etter et skudd som overlistet Andreas Håskjold. Nesodden måtte dermed jage febrilsk et mål for å redde poeng, og var centimetere unna etter at en Wam-Kam-spiller rensket ballen unna på streken. I sluttminuttene fikk vertene en ny sjanse til å ta poeng etter at dommeren dømte straffe. Ole Kristian Grime utnyttet sjansen fra 11-meteren, ved å sende keeper motsatt vei. Dermed endte kampen med poengdeling.

Bytter:

  • 22 minutter – Sjur Sæbjørnsen ut, Mathias Lien Smith inn
  • 53 minutter – Joakim Lien ut, Casper de Capua inn
  • 73 minutter – Casper de Capua ut, Mathias Johnsen inn
  • 90 minutter – Oscar Halvorsen ut, Casper de Capua inn

Legg igjen en kommentar