MSA: Slo Teisen i siste vårkamp!

OSLO (Teisen 0-1 Nesodden): Tirsdag kveld spilt MSA siste kamp før ferien. På Bryn kunstgress i Oslo ble Teisen slått 1-0 av et nesoddenlag som trengte tre poeng for å henge på lagene foran seg.

Treg åpning
Kampen åpnet (og sluttet vel aldri heller) med et stort ballinnehav for halvøylaget, men ballen gikk sjelden fort nok, og i stede for å spille seg til sjanser, så spilte man på seg farlige brudd og lot Teisen få kontre. Før det var gått ti minutter så hadde Teisen hatt to store sjanser som begge ble reddet mesterlig av Joakim Lien i Nesodden-målet. Det eneste Nesodden skapte i innledningen var en heading etter dødball fra kaptein Bjøndal.

Fikk kontroll på kampen
Etter 20 minutters spill så tok Nesodden tak i kampen. Balltempoet økte og sjansene begynte å komme, men mål ble det ikke til tross for tre store sjanser og flere nesten-muligheter, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0. De første 35 minuttene av andreomgangen dominerer Nesodden fullstendig og skapte sjanser på løpende bånd og etter 58 minutter sprakk nullen for Teisen da Dino Palos satte inn 1-0.

Ineffektive
Etter at Nesodden tok ledelsen så trodde de fleste at det bare var et tids spørsmål før mål nummer to skulle komme. Til tross for et massivt overtak i banespill og en sjanse bonansa av de sjeldne så kom aldri 2-0 målet. Da klokken passerte 70 minutter pådro Teisen seg en utvisning, men selv med en mann i overtall så klarte Nesodden aldri å punktere kampen. Mot slutten av kampen tok nok frustrasjonen over brente sjanser litt overhånd for flere av Nesodden spillerne for med et hav av rom og det at man nesten skapte målsjanse hver gang man var over midten, så fortsatte Nesodden å ture av gårde i angrep og glemte totalt den defensive balansen de siste 7-8 minuttene av kampen. Det kunne fort straffet seg da Teisen på overtid fikk en overgangsmulighet hvor de i starten faktisk var fire mot to, men trøtte Teisen-ben orket aldri å fullføre overgangen og kampen ebbet ut på 1-0 til halvøylaget.

Fornøyd trener
Trener Geir Harald Smith var fornøyd med tre poeng og mye av det som foregikk ute på Bryn kustgress på tirsdag kveld
– Det er jo helt utrolig at vi ikke skårer 5-6 mål her, forteller Smith til nesoddenfotball.no før han fortsetter:
– Joakim har to viktige redninger i starten av kampen, men fra vi har spilt 20 minutter og til vi passerer 85 så synes jeg vi er veldig gode. Vi triller til tider fullstendig ball i hatt med Teisen og jeg føler at vi er nærmere fire mål enn det de er til å utlikne. Vi har slitt veldig tidligere i år med å ha nok tempo i spillet vårt mot lag som ligger lavt, men i dag så går det fort med ballen og vi holder oss til avtaler. Spesielt de første 35 minuttene av andreomgangen synes jeg vi er der vi bør være spillemessig, men det er klart vi kan ikke brenne så mye sjanser som det vi gjør i dag, avslutter Smith til nesoddenfotball.no

Vi takker dommere og Teisen for kampen og ønske de lykke til videre med sesongen. Nå tar MSA en velfortjent ferie, hvor vi håper å se noen spillere tilbake fra skade og noen nye fjes inn når treningene starter opp igjen før høstsesongen, den 25. juli.

Disse representerte Nesodden:
Joakim Lien, Jakob Bjøndal, Jan Axel Skonnord, Dennis Tjernshaugen, Oscar Halvorsen, Henrik Lundqvist, Esben Smith, Joakim Fjørtoft Lien (Thomas Størmer etter 86 minutter), Mathias Smith (Casper De Caupa etter 67 minutter), Dino Palos og Alexander Myklebust.

Kampens NIF-gutt:
Esben Smith var overalt i sin rolle sentralt på midte og satte standarden for et høyt balltempo offensivt og god trøkk i det defensive spillet.

Legg igjen en kommentar