MSA: To spillere mister resten av sesongen

Nesodden har lidd under skader på sentrale spillere denne vårsesongen. To av spillerne mister resten av sesongen for NIF.

Både Lars Neerbye og Kim Viken mister de gjenstående kampene i høstsesongen. Før det har de allerede vært ute i flere kamper på grunn av skader. Lars Neerbye venter på operasjon, mens Kim Viken har nylig vært under kniven.

300 kamper
Kim Viken nådde i begynnelsen av denne sesongen 300 spilte kamper, noe et fåtall i Nesoddens historie har klart. Men etter 7. serierunde ble det en tvungen pause for spissen.

– Jeg fikk en vridning på beinet på en trening. Etter MR viste det seg at hele menisken hadde løsnet ved rotfestet, og at jeg i tillegg hadde en slitasje fra før. Kun operasjon var løsningen, så det var den sesongen, forteller Kim Viken til nesoddenfotball.no.

Header_Kim_Viken_skade
Bildet: Kim Viken fra kampen mot Teisen

Vellykket operasjon
– Dersom opptreningen går bra, kan jeg spille fotball igjen rundt desember. Ettersom de brukte en metode som kalles mikrofrakturering (kroppens stamceller danner ny brusk), blir det seks måneder på sidelinja før jeg kan returnere til fotball. Menisken må gro, brusken må bygge seg opp og beina må trenes opp, forteller spissen.

Kunne blitt mange mål
Sesongstarten min har vært bra, så det er jo klart det er bittert å ikke kunne være med å bidra. Tror det kunne blitt mange mål i år, men den verste skuffelsen har lagt seg, og fokus er på å trene meg opp. Kommer nok også til å bidra litt fra sidelinjen under høstsesongen. Vi har vært uheldige med skader på sentrale spillere i år, så nå gjelder det å avslutte sterkt, og bygge en plattform for neste sesong, avslutter Kim Viken.

art_neerbye
Bildet: Lars Neerbye fra kampen mot Teisen

Håper på bedring
Lars Neerbye er den andre som må la fotballskoa ligge på hylla ut sesongen. Han er også nødt til å komme seg gjennom operasjon. Neerbye har røket leddbåndet på utsiden av kneet, samt to leddbånd og en kapsel i ankelen.
– Jeg håper at det blir bra igjen med operasjon, og opptrening frem mot neste år blir vellykket, forteller Lars Neerbye til nesoddenfotball.no.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar