Grime: Viktig med en god start!

Mandag 8. august starter Nesodden a-lag menn høstjakten etter poeng. Da tar Nesodden i mot Oldenborg.

Det har nå vært en lang sommerpause for Nesodden, og laget har allerede hatt en uke med treninger før mandagskampen på Berger stadion. Nesodden-spiller Ole Kristian Grime ser fram til hjemmekampen mot Oldenborg.
– Det blir gøy å komme igang etter en god ferie. Blir viktig å starte poengfangsten fra i morgen da høstsesongen ikke er så lang. Skal vi holde oss på topp fire blir det viktig med en god start, forteller Grime til nesoddenfotball.no.

Nesodden spilte en treningskamp mot Fjellstrand onsdag forrige uke, en kamp de hvitkledde vant enkelt 6-1. Likevel har det vært en noe ribbet stall på treningsfeltet grunnet reise, skader og Norway Cup. Skal vi tro Ole Kristian Grime kan det likevel se bra ut i forkant av Oldenborg-kampen.
– Angående sommerpausen håper jeg folk har fått ladet batteriene, fått en ekstra giv, og selvfølgelig holdt formen ved like. Så bra ut på de første treningene etter vi startet igjen, avslutter Ole Kristian Grime.

Nesodden mot Oldenborg, mandag 8. august kl. 19 – Berger stadion

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar