MSA: Fagernes med to mål mot Sagene

Berger stadion (Nesodden 3-0 Sagene): Magnus Fagernes nettet to ganger da Nesodden slo Sagene onsdag kveld.

Alle foto: Leo S.

Nesodden hadde med seg en god kamp mot Ullern 2 i forrige seriekamp, og var klare for å kjempe om tre poeng på Berger stadion onsdag kveld. Likevel var det nok noen som klødde seg i øynene da de så at Nesodden stilte med to 15-åringer fra start – men det kan ha vært en genistrekt av trener Geir Harald Smith.

Art_Kasper_Krange

Ungt lag
Nesodden mønstret med et meget ungt lag mot Sagene, i det som for tiden er et lite skademareritt for halvøyaklubben. Casper de Capua (født 1999) startet på høyreback, mens Kasper Krange og Magnus Fagernes (begge født 2000) tok plass offensivt for Nesodden. Sistnevnte skulle bli en viktig brikke på målprotokollen ved kampslutt.

Med et ungt lag var det en noe forsiktig første omgang av NIF. Sagene skapte ikke noe særlig sjanser, mens Nesodden hadde et par store. Likevel var nok uavgjort 0-0 til pause et fair resultat.

Enveiskjøring
Andreomgangen var det stort sett enveiskjøring (riktig vei for NIF-supporterne), og det skapte flere gode muligheter for Nesodden. Ett skudd gikk i tverrliggeren, mens Fagernes var uheldig alene med keeper (og assistentdommeren dømte for offside, noe vi kan påpeke ikke stemte etter vår interne videodømming), men på corner skulle Nesodden åpne scoringsballet. Ole Kristian Grime slo en presis corner inn til en høytflyvende Oscar Halvorsen, hvor sistnevnte headet ballen kontant i mål. Et presist mål av begge aktørene, og Nesodden hadde tatt ledelsen.

art_oscar_halvorsen

Ikke lenge etter kom Sjur Sæbjørnsen ned høyrekanten, slo inn til en umarkert Magnus Fagernes som bredsidet ballen i mål. Nesodden hadde doblet ledelsen, men Fagernes ville mer. Fra ca 30 meter slår han et hardt skudd langs bakken, et skudd som snek seg helt inntil stanga og i mål for NIF. Dermed hadde Nesodden virkelig sikret seieren mot et ellers tamt Sagene-lag.

Dagens NIF-gutt:
Magnus Fagernes ble kåret til dagens NIF-gutt av den lokale juryen. Vi gratulerer med mål og gavekort fra Energihuset Sport og Fritid.

Debut
Vi gratulerer Kasper Krange med debut for A-laget, og Casper de Capua med første kamp fra start.

Art_scoring_fagernes_2-0_sagene

Flere bilder fra kampen:

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar