Smith: Tilnærmet terningkast 6 i gjennomføring

Hovedtrener Geir Harald Smith var strålende fornøyd med gjennomføringen av onsdagens kamp mot Sagene. Med en skadeskutt stall var hovedoppgaven «tålmodighet».

Les også: Fagernes med to mål mot Sagene

– Jeg er veldig fornøyd. Kampen blir akkurat slik vi håper det skal bli, ut i fra forutsetningen (stort antall skadede spillere). Det er oppimot terningkast 6 i gjennomføring. Det blir en komedie med at også Jakob må kaste inn håndkle før vi er i gang. Det er ikke langt unna et juniorlag som er ute på matta. Jeg er veldig fornøyd med hele gjennomføringen av kampen, forteller Geir Harald Smith til nesoddenfotball.no.

Tålmodighet
– Det handlet om tålmodighet, og planen var at vi skulle avgjøre kampen fra 60 og utover. Vi tok det også opp i pausen om å være tålmodig. Vi har tidligere sluppet oss ned i tempo, men her var vi skjerpa i 90 minutter. Sagene hadde vel ikke en eneste sjanse, avslutter Geir Harald Smith.

I tillegg til å være veldig fornøyd med de unge gutta, ønsket Geir Harald Smith å rette en stor honnør til de eldre gutta for hvordan de tok ansvar i et skadeskutt lag.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar