Munnhuggeri før Nesoddens kamp mot OSI

Mandag kveld tar Nesodden imot OSI til en kamp om viktige poeng. Også blant gjestenes spillere finner vi en nesodding med høye forventninger til kampen.

Onsdag ble en festaften da Nesodden slo Sagene 3-0 etter det som trener Geir Harald Smith beskrev som en gjennomføring tilnærmet terningkast seks.

Med høstens første hjemmeseier i boks håper hele Nesodden at den gode trenden skal fortsette når Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI) gjester Berger Stadion allerede førstkommende mandag klokken 19.00.

Rettere sagt: Alle unntatt én.

art_braaten_osi_webMindre komplisert ballsport
På motsatt side står nemlig nesoddingen Magnus Braaten (21), som forlot Nesodden IF Fotball i 2013, og som nå skal møte moderklubben for første gang.
Det er klart det er stort. For å unngå nedrykk er vi avhengige av å plukke poeng også mot topplagene i avdelingen, så denne kampen har stor betydning for hele laget, sier Braaten til nesoddenfotball.no.

Men selv etter mange år med gode minner fra Nesodden Fotball, er det ikke mye respekt å spore hos OSI-spilleren.
Jeg ser for meg 90 minutter med mindre komplisert ballsport. Det er ikke akkurat fotballklubben som gjør meg stolt av å være nesodding, for å si det sånn.

Ikke særlig imponert
Nesoddenfotball.no møter Braaten på Berger Stadion like etter seieren mot Sagene, der han har møtt opp for å speide på sin kommende motstander.
Jeg er mildt sagt ikke særlig imponert. Her lukter det OSI-feiring på Signalen etter kamp, slår han selvsikkert fast.

Sneglefart

henke_dagens_nifgutt
Magnus Braatens kommentarer faller ikke i god jord i NIF-garderoben. Nesoddenspiller Henrik Lundqvist (bildet over) er lite imponert over uttalelsene fra den tidligere NIF-spilleren.
Nå har jo Magnus brukt hele sommeren på å studere brunsnegler i sneglefart, så at han ikke får med seg alt vi gjør på banen er kanskje ikke så overraskende, forteller Lundqvist til nesoddenfotball.no.

Stor optimisme
Nesodden har slitt med et stort forfall av spillere i troppen på grunn av skader denne sesongen. Mot Sagene måtte Jakob Bjøndal kaste inn håndkle rett før kampstart. Likevel er det en optimisme i garderoben i følge midtbanespilleren Lundqvist.
Vi har hatt mange skader på laget, såpass mange at vi hadde så og si et juniorlag på banen mot Sagene. Det er en bra gjeng i garderoben som likevel holder motet oppe, og med en god kampstrategi kan vi slå hvem som helst.

0f8fa8acc92711680302e4daba69e87fSlimete kommentar
At Mr. Braaten ikke er imponert over hva vi presterte mot Sagene er en mening han selvfølgelig kan ha, men det er jo litt pussig at vi ligger på øvre halvdel av tabellen, mens hans lag kjemper i bunnen. En slimete kommentar fra Magnus, men det kan jo ha noe med alle brunsneglene han har spist, avslører Henrik Lundqvist før han avslutter:

Vi vet alt det vi trenger om OSI for å kunne sikre oss nok en tre-poenger, og vi skal ikke la oss vippe av pinnen av Braatens forsøk på psykologisk «krigføring» før kampen. Han får holde seg til jobben som sneglejeger for VG og innse at vi er det beste laget på mandag. Bare se på tabellen!

Hvem har rett? Se kampen på Berger stadion mandag kl. 19.00!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar