Msa:Sliteseier mot Osi

Nesodden tok 3 nye poeng mandag kveld. Halvøy laget slo Osi 2-1 etter scoringer av Dino Palos og Markus Færvik

Det var et Nesodden lag som gikk på banen for å prøve å gjenskape den gode opplevelsen man hadde mot Sagene forrige uke, men mandag kveld var det ytterst lite som stemte for Nif sitt unge mannskap, i hvert fall før pause.

1 omg var et lang gjesp

Der Nesodden åpnet forrige kamp i et forrykende tempo og presset frem brudd hos motstanderen, gikk Nif gutta denne gangen ut i krabbegir. Osi kom ikke til Berger for å underholde og la seg 25 meter fra eget mål og muret igjen etter beste evne. «1 omgangen er veldig svak, vi får så god tid med ballen at vi ikke klarer og drive opp tempo i kampen, og når vi da i tillegg er veldig svake i gjenvinningsfasen og ikke er på hugget defensivt så får jo Osi akkurat det kamp bilde de ønsker» sier GH til nesoddenfotball.no. Det var ikke mye de ca 100 fremmøtte tilskuerne hadde og rope hurra for før pause, et par halvsjanser til begge lag og et nesodden lag som stort sett sto stille med ballen. Først etter ca 30 minutter ble det litt temperatur da det så ut som Osi ble snytt for et straffespark etter en hands men dommeren vinket spillet videre. Etter dette fortsatte kampen i samme spor frem mot pause. Først etter 43 minutter skjedde det ting på Berger og da var det Osi som skulle ta første stikk. En uheldig Mathias Møller skulle sette i gang hurtig på Oscar Halvorsen, men endte med å slå ballen rett i bena på en Osi spiller på 16 meter som enkelt kunne spasere inn 1-0 til bortelaget. Det så ut som om det var vekkeren Nif gutta trengte for rett etterpå har Magnus Fagernes en avslutning som går utenfor og i det klokken passerer 45 minutter så smeller Dino Palos inn utligningen med et skudd fra rundt 20 meter og lagene kunne gå til pause på stillingen 1-1 etter en første omgang som kan beskrives som et langt gjesp.

Hevet seg i 2 omgang

At det var et nif lag som hadde fått klare beskjeder i pausen var det ingen tvil om for halvøylaget gikk rettt i strupen på Osi fra starten av den andre omgangen. » Vi hever oss i 2.omgang og etter 60 minutter så føler jeg bare at det er et tidsspørsmål før vi får målet, men når det ikke kommer så blir vi litt for utålmodige og angriper med litt for stor risiko til tider. Det blir for tilfeldig at vi ikke slipper inn mål på en overgang der mellom 65 og 75 minutter» sier Smith. Og selv om Nesodden produserte flere store sjanser fra 45-65 minutter kom den aller største til Osi etter 72 minutter da de på en kontring kommer helt alene gjennom og bare en kjempe redning av Møller hindret Oslo laget fra å ta ledelsen.

Innbytter avgjorde

Etter kjempesjansen til Osi fortsatt nif stormløpet for å avgjøre kampen. Sist uke mot Sagene var det Magnus Fagernes som ble avgjørende, og denne gangen var det også en unggutt som skulle få hovedrollen for nif. Markus Færvik hadde kun hvert på banen i 4 minutter da han i det 77 minutt ble spilt alene gjennom avslutningen ble i første omgang reddet av Osi keeperen men returen traff Færvik og ballen rullet inn i det åpne målet til enorm lettelse for Nesodden benken. «Hehe jeg har sett Markus score noen sånne mål det siste året» sier GH før han fortsetter » Det er gøy at det er Markus som avgjør han og Magnus har jo banket inn mål for junior laget i hele år og det er gøy og se at de kan gå inn på senior nivå å gjøre det samme der»

Fornøyd med poengene

«Jeg er fornøyd med at vi har tatt 7 poeng på de 3 siste kampene, forutsetningene har hvert veldig vanskelig med hele 11 spillere fra A-stallen ute til tider, alle som har spilt har gjort en kjempejobb. Det vi presterer mot Ullern og Sagene er også innafor når det gjelder nivå så får vi klare og glede oss over at vi tar 3 poeng på en dårlig dag mot Osi» Avslutter GH

Disse representerte Nesodden mandag kveld mot Osi

Mathias Møller, Casper De Capua (Kasper Akre 73 min), Mathias Johnsen, Esben Smith, Oscar Halvorsen, Jan Axel Skonnord, Henrik Lundqvist, Sjur Sæbjørnsen (Markus Færvik 73 min), Anders Blom-Jensen ( Jacob Bjøndal 83 min) Magnus Fagernes (Ulrik Skuterud 89 min)

Dagenes Nif gutt: Vikarierende kaptein Jan Axel Skonnord tapte kun 1 duell i hele kampen og var i tillegg meget god i oppspillsfasen og blir belønnet med et gavekort hos energihuset sport på tangen senteret

Legg igjen en kommentar