Oppstart: Foreldremøte for 2010 kullet.

FOTBALL FOR 2010 KULLET I NESODDEN IF

( Til alle foreldre på Nesodden med barn født 2010 )

Torsdag 15 september klokken 1830 inviterer Nesodden IF Fotball til oppstartsmøte for 2010 kullet. Møtet vil finne sted i klubbhuset på Berger Stadion.

Her vil dere som har barn som har lyst til å spille fotball få all nødvendig informasjon dere trenger om fotballtilbudet i Nesodden if fotball. Og det vil være mulig å spørre om alt dere eventuelt lurer på.

Møtet vil gjennomgå følgende områder:

Presentasjon av Nesodden if fotball

Hva er Nesodden if barnefotball

Presentasjon av Kiwi serien og energihuset cup

Presentasjon av akademiet

 

VI TRENGER TRENERE OG LAGLEDERE:

Barnefotballen i Nesodden if fotball er basert på frivillighet og dugnad .  Vi er derfor avhengig av foreldre som ønsker å stille som trenere og lagledere. Dersom noen av dere ønsker å være trener/lagleder, er det bare å melde seg enten på oppstartsmøtet eller på telefon/mail

Vi ønsker i løpet av møtet og få på plass så mange frivillige rundt lagene som mulig, når dette er gjort vil det avtales et nytt møte med de som tar på seg verv rundt lagene. Det vil da bli et felles trener og lagledermøte for alle lagene uken etter oppstartsmøtet hvor vi blant annet vil dele ut utstyr til lagene og se på dette med treningstider.

Fra Nesodden IF Fotball stiller følgende personer på møtet :

Geir Harald Smith (sportssjef) tlf: 41285361   mail: ghs@nesoddenfotball.no

Jan Tinius Larsen (sportslig ansvarlig i styret)

Lars Neerbye (Barnefotball ansvarlig) mail: Lars.neerbye@nesoddenfotball.no

 

Har dere spørsmål eller vil melde dere som trenere/lagledere, eller bare slå av en prat ta kontakt med Geir Harald Smith eller Lars Neerbye.

Legg igjen en kommentar