MSA: Seieren røk i sluttminuttene med 10 mann

Lusetjern kunstgress (Holmlia 3-2 Nesodden): Nesodden imponerte mot Holmlia, og hadde ledelsen til pause. Men i løpet av de siste 13 minuttene av kampen glapp muligheten til poeng mot topplaget i avdelingen.

Nesodden leverte en strålende omgang og ledet til pause 2-1 etter mål av Magnus Fagernes (22 min) og Anders Blom Jensen (33 min). Like før pause fikk Holmlia inn en redusering.

Rødt kort
Etter 73 minutter, hvor Nesodden fremdeles ledet, fikk Jakob Bjøndal direkte rødt kort og ble sendt i dusjen.
– Når man spiller mot borte mot Holmlia er det kjent at det er enkelt å bli noe het i toppen. Jeg vil si at både jeg og dommeren ble hete. Jeg mister hodet ett sekund og setter inn en klassisk takling som skal gi oransje kort. Dommeren blir påvirket av omgivelsene og flekker opp det røde, forteller en åpenhjertig Jakob Bjøndal til nesoddenfotball.no.

Dermed snudde alt for Nesodden og fikk i tillegg et uheldig selvmål i kassa etter 77 minutter. Stillingen var da 2-2 og med ti mann mot topplaget ble det for tøft for NIF. Vertene presset på og i det 85. minutt fikk Holmlias Bilal Zaouaghi ballen i målet til Nesodden og og sikret seg matchvinnertittelen.

De vant fortjent
– Vi spilte en meget god første omgang. Så fikk vi Jakob utvist etter pause, i tillegg til at vi ikke klarte å holde benflyttingen og presset oppe som i første omgang. Da var Holmlia bedre enn oss med ballen, og vant fortjent, forteller kaptein Ole Kristian Grime til nesoddenfotball.no.

Nesodden har mye positivt å ta med seg fra kampen og vi ser fram til en flott kamp i årets siste seriekamp på Berger stadion for a-laget førstkommende mandag kl. 19.30!

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar