MSA: Avsluttet sesongen med seier

Berger Stadion (Nesodden 5-0 Fortuna): Nesodden fikk overtallstrening mot Fortuna mandag kveld da gjestende lag fikk to spillere utvist før 25 minutter var spilt. Det la til rette for blant annet hattrick av Magnus Fagernes (bildet).

Alle foto: Leo S.

Nesodden åpnet meget friskt, og alt etter 4 minutter ledet de hvitkledde 2-0. Da hadde Magnus Fagernes blitt spilt fram i bakrom og kunne sette ballen i mål alene med keeper. Like etterpå hadde ikke Fortunas keeper sitt beste øyeblikk på banen da Sjur Sæbjørnsen kunne putte ballen i åpent mål.

artikkel_header_sjur_fortuna

Etter ca 20 minutter spilt taklet en Fortuna-spiller en av våre hvitkledde, og som sistemann ble det direkte rødt. Nesodden hadde nå en enda enklere oppgave, noe unge Magnus Fagernes utnyttet. Igjen fikk Fagernes mulighet til å avslutte, og som han har gjort flere ganger i de siste kampene, ble ballen plassert i mål og Nesodden ledet 3-0.

artikkel_fagernes_fortuna_940px

11 mot 9
Fortuna ga seg ikke på kortlisten. Like etter Nesoddens tredje scoring fikk Fortuna nok et rødt kort for usportslig spill. Nesodden gikk til pause med 3-0 i målprotokollen, og med 11 mot 9 mann resten av kampen.

artikkel_henke_fortuna_940px

Andreomgangen begynte som første avsluttet. Nesodden kjørte på og hadde tidlig et skudd i stanga, og Fortuna hadde nok å gjøre for å holde unna. I det 50. minutt gjorde Magnus Fagernes et kjempeflott forarbeid, fikk seg inn i 16-meterboksen, og slo ballen inn foran mål. Etter klabb og babb fikk Ole Kristian Grime til slutt hode på ballen og økte Nesoddens ledelse til 4-0.

artikkel_oscar_fortuna_940px

Til tross for Nesodden-dominans, var det likevel et par ganger at Fortuna kom frampå, men det ble aldri noe ut av mulighetene for gjestende lag. Vertene avsluttet hele kampen med en scoring i det 90. minutt, signert av (trommevirvel) Magnus Fagernes, selvfølgelig! Dermed avsluttet det unge spisstalentet sesongen med hattrick før vinterpausen.

Kampen endte til slutt 5-0 til Nesodden.

Dagens NIF-gutt ble Anders Blom Jensen.

artikkel_anders_blom_fortuna_940px

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar