Breddecup i helgen!

Fredag braker det løs på Nesodden. 29 lag skal kjempe om topp-plassene i årets breddecup på Berger.

Nesodden stiller med fem lag, mens resten er gjestende lag. Det blir cupspill for 00, 02 og 03 årgangene med sluttspill søndag, mens det blir seriespill i 01-klassen grunnet at noen lag trakk seg fra turneringen i siste liten.

Det vil komme lag fra klubber man sjelden ser her på Nesodden, men det vil også være kjente navn fra lag man har møtt mange ganger i seriespill som tar turen til halvøya denne helgen.

Når det nærmer seg avspark i morgen vil vi presentere de ulike klassene nærmere i en ny artikkel, men hvis du vil ta en snik kikk på lagene som er med så klikk på linken til kampoppsettet i bunn av artikkelen.

Det vil gå kamper fra fredag klokken 1700 og den siste finalen vil spilles klokken 1600 på søndag så hvis du ønsker å se fotball i helgen så er det ingen tvil om at berger idrettspark er stedet å besøke. Det vil bli spilt kamper på 3 baner, berger kgb, berger stadion og nesoddbanen vil alle bli benyttet gjennom helgen.

Velkommen til Berger Idrettspark.

Kampoppsett finner du her: Kampoppsett alle klasser

Publisert
Kategorisert som Klubben

Legg igjen en kommentar