Moss Cup: Tøff motstand for breddelagene

Nesodden stilte med to jevne breddelag til Mossecup (5er fotball) lørdag hvor de begge spilte tre innledende kamper. Dessverre ble det tap i alle kampene, men innsatsen var uansett upåklagelig.

Nesodden 3 startet første kamp mot Lervik Grønn kl 0800 om morgenen, og det var kanskje i tidligste laget for både spillere og lagledere:-) Samtidig tok det litt tid å venne seg til både 5er fotball og underlaget. Med 15 minutters kamper blir det også høyt tempo og intensivt. Etter 4 raske baklengs ble det en mer velspilt og jevnere batalje utover i kampen. Til slutt ble det likevel 1-9 tap, hvor Lukas pyntet på resultatet.

I kamp nummer to fikk laget en bedre start og spilte relativt jevnt mot MFK 2 Svart, selv om det også her rant på mot slutten. Også denne kampen endte 1-9. Her var det Alfred som scoret trøstemålet.

I siste kamp møtte Nesodden Sprint Jeløy Blå,  sannsynligvis et førstelag. Motstanden ble i overkant, og her måtte de bryne seg på sterk fysikk, høyt tempo og hurtige pasninger. Det endte til slutt 0-11 og de fleste spillerne var nok fornøyd med at kampen var over når dommeren blåste.

Spillerne gjorde uansett sitt beste, og mye god læring var det også som man kan ta med seg hjem til treningsfeltet.

Nesodden 4 startet første kamp mot Lervik Hvit. Her ble det 1-4 tap selv om kampen var jevnspilt. Laget leverte tidvis godt spill men skjøt for lite. En del enkle pasningsfeil ble det også. Emil sto for dagens keeper-prestasjon med trippelredning på tre klare 100% sjanser!!

I kamp to møtte laget EBK 1, og dette var lagets beste kamp med solid innsats, saftige taklinger og to fine mål av Kasper og Simen. Laget på andre siden besto sto sett av spillere på 1.80 cm eller høyere, men Nesodden gikk til kamp med stort pågangsmot og høy lagmoral. Noen av spillerne lurte på om de hadde vært med på ishockey-kamp og flere var både gule og blå etter en runddans eller to i vantet! Kampen endte til slutt 2-6.

I siste kamp skulle Nesodden møte et hjemmelag, MFK Nero, som ledet puljen og så langt ikke hadde sluppet inn et eneste mål og som selv hadde scoret 19 mål på to kamper.  Det ble relativt rått parti, hvor motstanderlaget overkjørte våre gutter fra start til slutt. De var teknisk utrolig gode, satte høyt press på ballfører og styrte det meste av det som skjedde ute på banen. Kasper pyntet på resultatet som til slutt endte 1-10.

Første- og andrelaget gikk begge videre fra innledende runder og vi heier på dem i morgen.

 

 

Legg igjen en kommentar