Msa : 0-1 tap for Holmlia

Nesodden tapte lørdag 0-1 for Holmlia i en tett og jevn kamp på Berger kgb. Oslo laget skåret tidlig i 1. omgang og til tross for noen enorme sjanser og straffespark maktet Nesodden aldri å få ballen i mål.

Inngangen til kampen ble ikke optimal for Nesodden som hadde planer om å stille en bred tropp å gi alle spilletid mot Holmlia. Med allerede tunge forfall fra 3 sentrale spillere før kampen ble ikke oppgaven noe lettere da Emil Simmons måtte melde forfall (operert visdomstann), Mathias Johnsen måtte kaste inn håndkle under oppvarming (føling med strekk) og Kim Viken måtte ut etter allerede 20 minutter av comebacket sitt. Allikevel bet Nesodden godt fra seg spillemessig i kampen mot fjorårets serievinner i 4 divisjon.

Kampen:

Holmlia åpnet best

Holmlia åpnet kampen klart best og allerede etter 2 minutter spiller de seg til en stor sjanse. Det første kvarteret av kampen slet Nesodden veldig og etter 10 minutter på lagets andre store sjanse i kampen tok bortelaget ledelsen 1-0 på en overgang ( selv om etter å ha sett målet på video så er det høyst diskutabelt om ballen noen gang var inne ) . Bare 2 minutter senere var gjestene frempå igjen men en God Mert Gursoy i Nif målet hindret at Holmlia økte ledelsen.

Endret karakter

Etter 3 store sjansen imot og en mildt sagt svak åpning på kampen så jobbet halvøy laget seg sakte men sikkert inn i kampen, og da klokken passerte 20 minutter startet en 3 minutter lang sjansebonnansa for hjemmelaget, men verken Oscar Halvorsen, Casper De Caupa eller Ole Kristian Grime fra 11 meteren maktet og sette ballen i mål. Etter å dominert hver sin periode av kampen blir det siste kvarteret frem til pause mer jevnspilt og begge lag har mye små fint spill mellom 16 meterne men uten å skape noen store farligheter, og lagene gikk til pause på stillingen 0-1 til bortelaget

2.0mgang lik avslutningen på 1.omgang

Det første kvarteret av 2.omg lignet veldig på de siste 15 minuttene som ble spilt før pause, begge lag er bra med ballen, men hos Holmlia mangler den siste pasningen for å skape sjanser og hos hjemmelaget så er det litt for dårlig bevegelse på siste 3 del som fører til at man ikke klarer å skape noe.

Tunge bein og store sjanser

Før kampen så hadde trenerteamet til Nesodden sagt at de regnet med å få problemer med tunge bein utover kampen og fra 60 og til det 75 minutt så skulle det se ut som om Skindlo og GH kom til å få rett. Perioden ble dominert av Holmlia og det så ut som om Nesodden spillerne ikke hadde mer krutt i beina for man ble regelrett overkjørt. 3 store sjanser skulle også Holmlia klare og skape i denne perioden og det var kun svake avslutninger og godt keeperspill som hindret bortelaget fra å øke ledelsen.

Enorme sjanser

Etter 15 minutter under konstant press tok hjemmelaget seg bra sammen og mobiliserte til en sterk sluttspurt. Dette førte til at både Jan Axel Skonnord og Sjur Sæbjørnsen kom seg til store sjanser mot slutten av kampen, men uten at det skulle føre til uttelling. Og kampen ble blåst av med resultatet 0-1 til Holmlia ( selv om det mest sannsynlig ikke ble skåret noen mål i denne kampen )

Sjanser 6-6

Det var en delvis fornøyd GH som oppsummerte kampen slik:

Jo jeg er jo fornøyd med en god del av det som skjer når forutsetningene endrer seg såpas mye i inngangen til kampen. Vi spiller helt jevnt med et godt Holmlia lag og burde vel strengt tatt fått med oss et resultat med de sjansene vi har. Det er ingen god åpning av kampen fra vår side og det første kvarteret av kampen så føler jeg at vi ikke gjør som vi har blitt enige om og det må vi rette på. Så er vi gode offensivt i mye av banespillet men mangler en del på bevegelsen på siste 3 del, men når Viken går ut der så blir det jo veldig ungt med en 16 åring, to 17 åringer og en 19 åring fremover der, og spillere i roller som de ikke er vant med.

Defensivt så mangler det en del på strukturen. Vi får litt store avstander innad i midtbaneleddet og mellom midten og toppleddet vårt. Men gledelig at en helt nykomponert bakre 4`er fungerer så godt som den gjør i denne kampen, jeg synes Oscar Halvorsen løser stopper rollen bra også ser vi jo at Øyvind Henriksveen ( bilde under ) er en solid forsterkning for oss. Så joda det er mye å være fornøyd med men også mye som må rettes på.

Disse representerte Nesodden ( 5 egne juniorer spilte store deler av kampen )

Mert Gursoy, Casper De Capua, Øyvind Henriksveen, Oscar Halvorsen, Dino Palos, Ole Kristian Grime (c), Jan Axel Skonnord, Sjur Sæbjørnsen, Moa El Ghaouti ( Thomas Størmer etter 60 min ), Kasper Akre ( Mathias Møller etter 86 min ) , Kim Viken ( Martin Moskvill etter 18 min )

Dagens Nif gutt: Høyreback og 99 modell Casper De Capua gjør en meget solid kamp, og viser at jobben han gjør hver uke på trening gir utslag.

 

Legg igjen en kommentar