Msa : Ble knust av Ås

Lørdag formiddag gjestet Ås Berger kgb, og gjestene var overlegne i alt og kunne ta med seg en meget komfortabel seier hjem.

For andre uke på rad ble inngangen til kampen ødelagt for Nesodden som endte opp med å kun ha 13 mann tilgjengelige til kampen. Det gjorde at nok en gang måtte planer endres i siste liten, og det var en frustrert GH som snakket med Nesodden fotball på nett etter kampen

GH: Ja dette ble bare for dumt, hadde forfallene kommet noe tidligere så kunne vi fått avlyst denne kampen, for sånn som det ble så var det vel ingen som fikk noe ut av det.

Hvorfor så mang forfall ?

Jan Axel Skonnord og Øyvind Henriksveen hadde jobb helg det viste vi om fra tidligere av, men så begynte det å gå litt små galt på torsdag da Anders Blom Jensen også måtte melde forfall grunnet jobb. Kim viken og Dennis Tjernshaugen var ute med skade fra tidligere og i tillegg så ble Moa El Ghaouti skadet på fredag og Thomas Størmer ble syk. Så da var det 7 mann ute og kun 12 tilgjengelige igjen fra stallen hvor 2 da var keepere.

Flere Skadet

Det endte jo opp med flere skader ja, det ble jo slik at de som spilte måtte spille full kamp og det var det flere som ikke var klare for etter å akkurat ha kommet tilbake fra skade. Mathias Johnsen spilte hele kampen med strekk tendens, og Emil Simmons slo opp hamstring skaden sin og Casper de Capua tråkket over så det gikk jo absolutt fra vondt til verre. Mathias og Casper er nok klare igjen i løpet av 1 ukes tid, men det er nok verre med Emil.

Kampen

Det er jo ikke så mye å si om den når du taper 0-7, Ås var bedre enn oss i alt og når vi da i tillegg får 3 mann til på skadelisten så er det ikke mye å ta med seg fra kampen. Hvis jeg skal trekke frem noe positivt så er vi helt på høyde med Ås spillemessig fra det 20 til det 65 minutt i kampen.

Ikke noe poeng å svartmale

Vi må bare glemme denne kampen så raskt som mulig å ikke legge noe mer i den, vi hadde en sånn kamp i fjor vinter også hvor vi knapt klarte å stille lag og alt gikk galt. Det er bare å glemme kampen å se videre fremover mot de neste kampene som kommer, og det tror jeg ikke blir noe problem.

Legg igjen en kommentar