Wilson Eiendom As – Ny VIP for barnefotballen

Wilson Eiendom AS – Ny VIP sponsor for barnefotballen

Bilde fra signeringsmøte;

Tore Bjelland – Styreformann, Nesodden IF fotball og Thomas Wilson – Daglig leder, Wilson Eiendom AS

Det er med glede vi kan presentere Eiendomsfirmaet Wilson Eiendom AS, som ny hovedsponsor for barnefotballen på Nesodden. Avtalen er tegnet over 3 år, noe som gir forutsigbare inntekter for fotballgruppa. Bak firmaet som bygger LillesandHus, står familien Wilson med dype røtter til Nesodden og fotballen på Nesodden. Daglig leder Thomas Wilson uttaler følgende;

«Vi anerkjenner den innsatsen som legges ned av dugnadstimer for at barn og unge på Nesodden skal ha et fullverdig og godt tilbud som passer alle. Vi er glade for å spille på lag med NIF og fotballen på Nesodden, og håper at dette bidraget blir et kjærkomment tilskudd når fotballsesongen sparkes i gang for fullt». Wilson Eiendom AS – LillesandHus, vil pryde draktene på alle spillerne i barnefotballen i sesongen 2017 – 2019. En samlet fotballgruppe retter en stor takk til Wilson Eiendom AS, for et særdeles verdifullt bidrag.

 

 

 

Legg igjen en kommentar