Msa: 0-2 tap for Ullern

Msa tapte lørdag 0-2 for Ullern på CC vest arena i Oslo. Med flere spillere tilbake fra skade og sykdom leverte Nesodden en ok kamp mot et lag som det var tydelig hadde mer kamptrening i bena enn Nesodden laget.

 

Vikarierende sjef Mathias Skindlo om kampen:

Vi spiller en brukbar første omgang, hvor det første kvarteret er jevnt før vi tar over og er best i banespillet resten av omgangen uten at vi skaper nok i forhold til mengden ballinnehav vi har. Vi er nærme ved Kim Viken men ellers uteblir de store sjansene, men jeg synes vi er bra med ballen frem til siste tredje del, der blir det altfor lite bevegelse foran ballfører og vi tvinger for mye gjennom midten og blir enkle og forsvare oss mot. Defensivt  så synes jeg vi har bra kontroll hele omgangen.

2.omgang er Ullern det beste laget, vi skaper vel nesten ikke en målsjanse i 2 omgang selv om vi også her er brukbare med ball og klarer å holde på kula. De siste 30 minuttene så synes det at Ullern har spilt flere kamper enn oss, vi blir slitne og orker ikke helt stå distansen ut. Og selv om vi slipper inn unødvendige mål så er det vel ikke ufortjent at Ullern stikker av med seieren på bakgrunn av 2.omgangen

Kort tid til seriestart

Nå blir det viktig at vi bruker tiden til seriestart til å bli bedre på siste tredje del, mye av det vi gjør med ball mot Ullern er bra nok men det holder ikke bare og være gode med ballen frem til 16 meteren til motstanderen. Det også ser vi at vi trenger å få flere kamper i beina.

Dagens Nif gutt : Jan Axel Skonnord spilte en solid kamp sentralt på midten og var helt klart en av de beste aktørene på banen denne lørdagen.

Legg igjen en kommentar