GH Oppsummerer kamp 2 mot Ullern

Det andre oppgjøret mellom lagene på 1 uke endte 3-3. Nesodden fotball på nett tok mandag en prat med GH og ba han oppsummere kampen.

 

Uavgjort hvordan er du fornøyd med resultatet ?

Det er litt todelt jeg er fornøyd med veldig mye av kampen, også synes jeg det er litt kjedelig at vi ikke klarer og holde unna når vi leder 3-1, spesielt 2-3 reduseringen til Ullern skulle hvert unngått. Når det er sagt så kan fort Ullern stikke av med seieren etter at de får 3-3 så i sum så ender det vel på ok fornøyd.

Du sier du er fornøyd med mye av kampen, noe spesielt du vil trekke frem ?

Det at vi klarer og spille oss til sjanser mot et Ullern lag som ligger lavt og etabler er jeg veldig fornøyd med, særlig i første omgang hvor vi skaper en 3-4 store sjanser mot etabler forsvar. Så er jeg fornøyd med den defensive strukturen vi viser de første 60-70 minuttene av kampen. Vi hadde på forhånd tatt høyde for at Ullern enten vi ville eller ikke kom til å ha ballen en del og vi tok konsekvensen av det og la oss lavt, noe som fungerte veldig godt i lange perioder.

Sindre Andersen spilte fra start, noen ord om unggutten ?

Jeg er utrolig imponert over det Sindre presterer. Det er første gang han er i troppen til a-laget og med Davidsen og Grime borte så var det en fin anledning til å gi han sjansen fra start og det står stor respekt av måten han forvaltet den muligheten på. Det som imponerer meg mest ved Sindre er hvor solid han er defensivt, han ligger nesten alltid riktig og dekker riktig rom og i tillegg så er han solid som ballvinner, så det er garantert ikke den siste a-kampen Sindre spiller i år.

Hva gjenstår nå før seriestart ?

Vi nærmer oss nå og komme i kampform, vi står matchene bedre og bedre, så få trent godt og få samkjørt en 11`er det som blir viktigs for oss nå.

Er dere fortsatt på jakt etter forsterkninger ?

Ja det er det ikke tvil om at vi er, troppen er pr dags dato for liten og vi jobber veldig med å få inn noen flere før seriestart, men det er ikke bare og gå ut å hente noen heller. Vi ligger litt kjelkete til geografisk sett så det å få inn spillere er ikke alltid det enkleste, men nå er meningen at vi skal ha 2 mann på prøve denne uken, samt at vi har gitt et konkret tilbud til 2 andre så vi håper å ha på plass 2-4 nye spiller i stallen før seriestart, men det er ingen garanti for at det går i orden.

 

 

 

Legg igjen en kommentar