Msa: Uavgjort i det andre møtet med Ullern

Msa gjestet lørdag formiddag CC vest arena for andre gang på syv dager. Der man forrige uke måtte se at Ullern stakk av med en fortjent 2-0 seier så var man denne gangen uheldig som ikke vant kampen. Men etter å ha ledet 3-1 og hatt stort sett kontroll på kampen slapp man Ullern inn igjen i kampen det siste kvarteret og det endte til slutt 3-3

1.omg

Nesodden åpner kampen bedre enn de har gjort tidligere i år og allerede etter 8 minutter får Kim Viken en sjanse til å sette ballen i mål, men avslutningen går like utenfor fra litt spiss vinkel. I tidligere kamper har Nesodden slitt i innledningen og sluppet til mye sjanser imot og Ullern skulle også få en mulighet før det var spilt kvarteret, men skuddet fra rett utenfor 16 meteren går over målet til Mert Gursoy.

Etter 20 minutter lykkes Nesodden og Kim Viken stanger en godt slått corner fra Anders Blom Jensen i mål, hans første skåring siden 25 april i fjor også den mot Ullern. Det virker som om målet tente Nesodden og de neste 10 minuttene så skaper man ytterlige 2 store sjanser men uten å få uttelling, så det er liten kalddusj når Ullern etter 30 minutter utligner ved Martin Christiansen etter at Nesodden for første gang i omgangen misser i presset sitt. Men Ullern skulle kun være ajour i målprotokollen i 3 minutter, først spiller Nesodden seg til en stor sjanse som Ullern keeper Andreas Ajer redder, men på den påfølgende retur plukker Kim Viken opp ballen og selv om Viken er feilvendt på 15 meter og på vei ut av 16 meteren til Ullern så blir han klippet ned bakfra og Nesodden får et korrekt (men med Ullern øyne fryktelig unødvendig straffespark ). Fra 11 meteren er Kim Viken sikker og setter inn 2-1 til Nesodden. De siste 10 minuttene av omgangen er rotete fra Nesodden sin siden og man gir bort ballen ved flere anledninger på egen halvdel og dette fører til at Ullern skaper store sjanser både i det 37 og det 39 minutt uten at de får ballen i mål og lagene går til pause på stillingen 2-1 til Nesodden.

2.omg

Ullern går hardt ut og prøver å ta tak i andre omgang fra starten av, noe de også delvis lykkes med. Etter 55 minutter skaper hjemmelaget en stor dobbelt sjanse som til slutt ender med en corner som ebber ut i ingenting. Derfra og til det er spilt 35 minutter av omgangen har Nesodden faktisk full kontroll på kampen selv om Ullern stort sett eier ballen og sikker føler at de fører det mest av det som skjer ute på cc vest arena. Nesodden ligger kompakt og godt defensivt og alle 3 sjansene som skapes i denne perioden er det Nesodden som står for. Etter 63 minutter har Nesodden en mulighet som Ajer i Ullern målet slår til Corner og på den påfølgende corneren så plukker Jan Axel Skonnord opp ballen etter at den går gjennom hele Ullern feltet og noe som egentlig er et innleggs forsøk fra Skonnord daler ned i det borterste krysset bak en forfjamset Ajer og Nesodden leder 3-1.

Etter Nesodden skåringen så fortsetter kampen i det samme sporet, Ullern har ballen og legger et viss trykk på halvøy laget uten at de skaper sjanser. Etter 72 minutter så burde også Nesodden punktert kampen, et lang utspill fra Mert Gursoy blir feilberegnet av Ullern forsvaret og Anders Blom Jensen får fri bane alene gjennom mot mål, men dessverre for Nesodden så setter han ballen rett på Ajer i Ullern målet. Etter denne store sjansen endrer kampen litt karakter, der Nesodden så langt har klart og tette igjen bakover og unngått sjanser imot er man nå tydeligvis i ferd med å gå tom for krefter og Ullern kommer til mye innlegg og nesten sjanser. Når klokken passerer 80 minutter så får også Ullern betalt for det vedvarende trykket og Rasmus Løvseth får lov til å sette inn 2-3 målet, et baklengs mål som strengt tatt burde hvert klarert før Løvseth fikk foten på ballen. Det skal bare gå 2 minutter før nevnte Løvseth er frampå igjen og skårer sitt andre mål for dagen, slitene Nesodden ben greier ikke å henge med i presset og Løvseth setter inn 3-3 etter godt angrep.

De siste 8 minuttene jakter Ullern vinnermålet og i det 88 minutt kommer de meget nære men Nesodden får samlet seg og får kontroll slik at kampen ebber ut på 3-3. Et resultat som sikkert begge lag er sånn passe misfornøyd med.

Intervju med GH sine tanker rundt kampen kommer i løpet av tirsdag

Disse representerte Nesodden :

Mert Gursoy, Oscar Halvorsen (Casper De Capua fra 15 min) Øyvind Henriksveen, Dennis Tjernshaugen (Martin Moskvill fra 70 min) Dino Palos, Jan Axel Skonnord, Sindre Andersen, Jacob Bjøndal, Anders Blom Jensen (Thomas Størmer fra 72 min) Kasper Akre, Kim Viken (Elias Fors fra 60 min)

Dagens Nif gutt:

Sindre Andersen født 21.01.2001 debuterte på a-laget, han spilte samtlige 90 minutter og det var aldri et øyeblikk i kampen hvor man tenkte på at Sindre var en guttespiller. Han gikk rett inn og krevde ball og ville være med i frispillingsfasen og var defensivt meget solid både til å dekke rom og som ballvinner.

Resultat: 3-3  ( 1-2 )

Mål Nesodden: Kim Viken 20,33 Jan Axel Skonnord 64

Mål Ullern: Martin Christiansen 30  Rasmus Løvseth 80,82

Sjanser: Nesodden 9 Ullern 8

Legg igjen en kommentar