Nesodden tippet rundt midten på tabellen

Lørdag klokken 16.00 sparker msa i gang sesongen for alvor, da første serierunde i årets 4.divisjon går av stabelen. Nesodden fotball på nett har tatt en titt på hva de forskjellige betting selskapene tror om årets 4.divisjon avd 3.

Vi har sett på hva oddsen er hos Unibet, Nordicbet og Betsson og det er en god del likhetstrekk og finne hos de tre spillselskapene.

Topp 3 like hos alle

Alle tre har tippet Nordstrand som vinner av avdelingen, med Manglerud Star og Gøy Nor i den rekkefølgen på plassene bak. Nordstrand har hatt en veldig solid vinter og vunnet alle treningskampene sine og holdt lenge stand i Nm kvalikken borte mot Kråkerøy en av favorittene i 3.divisjon avdeling 1 før de måtte kapitulere, så at de er tippet i toppen er ikke overaskende. Bak Nordstrand så har betting selskapene troa på Manglerud Star som rykket ned fra fjorårets 3.divisjon, litt mer overaskende er det at Gøy Nor som vant 5 divisjon og rykket opp i 2016 er tippet så høyt.

Alle med lik odds på Nesodden

Alle tre selskapene har satt oddsen for at Nesodden vinner avdelingen til 8.00 noe som betyr at man ikke tror halvøylaget har helt det som skal til, men at de kan ses på som en outsider. Nesodden har lik odds hos alle, men ikke den samme plasseringen. Hos Nordicbet og Bettson er Nesodden tippet på 5 plass, mens Unibet har laget som nr 6.

Samme rekkefølge i bunnen hos alle

Skal vi tro betting selskapene så er bunnstriden nesten avgjort på forhånd. Alle tre tipper Ski nederst på 12 plass, med Oslo City på plass nr 11, Kolbotn på plass nr 10 og Lille Tøyen på plass nr 9.

En utrolig jevn avdeling

Vi i Nesodden fotball på nett tror det blir en veldig jevn avdeling hvor hva 2.lagene stiller kan gi store utslag på tabellen. Vi har litt mindre tro på Gøy Nor enn hva spillselskapene har også har vi tro på at Nesodden blander seg inn i opprykks kampen og blir topp 3.

 

 

Legg igjen en kommentar