Haslum Breddecup G14- God innsats og B-sluttspill

G14-2 innledet sesongoppkjøringen med breddecup på Haslum lørdag 1. april. Etter tre innledende kamper hadde tre lag 4 poeng. Nesodden var en av disse. Dessverre nådde vi ikke A-sluttspill på grunn av målforskjell. Nesodden ble nummer tre i gruppa og dermed B-sluttspill. Her møtte vi hjemmelaget Haslum hvor Nesodden utviste heroisk innsats og hvor vi til slutt vant 1-0.

Gutta virket tent og motivert da de møtte på Berger 07:45 på morgenen i dag for et intensivt cup-program med både innledende kamper og sluttspill samme dag.

Første kamp mot Vestfossen  var en tett og jevn batalje hvor spillet bølget frem og tilbake, men hvor begge lagene gikk målløst av banen. 0-0 og dermed ett poeng til begge lag. Med 3 timers pause til neste kamp hadde Nesodden god tid til peptalk og justering av taktiske disposisjoner før kamp nummer to mot Konnerud.

Trener Frode Meisingset gir de siste instruksjonene før siste kamp i puljespillet.Lukas Kristiansen skåret to flotte mål i kampen mot Konnerud.

Målt etter antall sjanser kan vi vel si at vi Nesodden var noe heldige som stakk av med seieren. I siste sekund ble det hele avgjort etter skåring av Lukas Kristiansen og dermed 2-1 seier til Nesodden. Likevel må vi berømme guttene for meget god innsats gjennom hele kampen. Selv om vi blir løpende mye mellom, og Konnerud hadde både banespill og de fleste sjansene, viste gutta solid innsatsvilje gjennom hele kampen.

Før siste kamp lå alt til rette for A-sluttspill. Motstanderen i tredje kamp var Frogner som kun hadde 1 poeng på de to første kampene. Dessverre gikk det ikke helt veien og Nesodden virket noe passive. Vi kom for sent inn i duellene, og klarte ikke helt å løfte oss etter en tidlig skåring fra motstanderen . Kampen endte til slutt 0-3.

Når de innledende kampene var ferdige hadde tre av fire lag i puljen 4 poeng. Nesodden kapret den sure 3. plassen i gruppen, og dermed ble det B-sluttspill.

Her møtte vi hjemmelaget Haslum. Dette ble også en tett kamp som Nesodden til slutt vant 1-0. Vi gratulerer gutta med god innsats, og gleder oss til første seriekamp allerede i morgen.

 

Legg igjen en kommentar