Kredinor – Ny VIP sponsor for ungdomsfotballen

Det skjer mye positivt på sponsorsiden om dagen, og det er gledelig å kunne presentere inkassoselskapet Kredinor, som ny hovedsponsor for ungdomsfotballen på Nesodden.

 

   Kredinor ønsker å øremerke sin sponsing mot ungdomsfotballen for å nå ut til unge, sier Markedssjef Ingjerd Thurmer i Kredinor. – Gjennom læringskonseptet «Smartbetaler», ønsker vi å lære de unge om personlig økonomi og inkasso, og har lagt til rette for dette på http://smartbetaler.no.

Kredinor er et samvirkeforetak som ønsker å bidra med støtte som gir merverdi og samfunnsnytte. Læringskonseptet Smartbetaler.no er helt nytt, og tilbys samfunnsfaglærere og elever i videregående skoler. Formålet er økt kunnskap og forståelse for egen privatøkonomi og inkasso blant unge.

«Sponsingen fra Kredinor er et viktig bidrag i et stadig tøffere sponsormarked. Avtalen viser at Nesodden IF sine høye medlemstall, også er attraktivt for selskaper utenfor Nesoddlandet», uttaler Styremedlem i Nesodden IF fotball – Håkon Olaussen.

Kredinor vil pryde brystet til Ungdomsfotballen 2017, 2018 og 2019.

 

Bilde fra signeringsmøte;

Håkon Olaussen – Styremedlem Nesodden IF fotball og

Ingjerd Thurmer – Markedssjef Kredinor

 

Legg igjen en kommentar