Msa: Møter MS borte mandag

Msa Håper på mer jubel når de mandag kveld avslutter langhelgen med å ta turen til Oslo for å møte Manglerud Star. Avspark for kampen er klokken 18.00 på Manglerud kunstgress.

Manglerud Star

MS var et av lagene som kom ned fra fjorårets 3.divsjon etter omleggingen av seriesystemet. De var av de fleste spillselskapene tippet helt i toppen av årets 4.divisjon, men har fått en tung start på årets sesong med tap i begge lagets seriekamper. Det har først og fremst hvert forsvarsspillet som har hvert MS sitt problem så langt da de i begge kampene har sluppet inn 5 mål. Tapene mot Ski og Nordstrand gjør at hvis  MS har et ønske om å henge med i toppen av avdelingen så må de slå Nesodden.

Nesodden

Nesodden håper å slå raskt tilbake etter det forsmedelige tapet for Grorud hvor prestasjonen var god men man ble felt av personlige feil. Det blir viktig for Nesodden laget og nullstille og ta frem noe av den fotball de viste i den første halvtimen mot Grorud. Med seier på mandag så vil halvøylaget ha fått en godkjent start på årets sesong.

Troppen

Nesodden mønstrer følgende tropp til mandagens kamp

Mert Gursoy, Mathias Møller, Jakob Bjøndal, Dennis Tjernshaugen, Øyvind Henriksveen, Dino Palos, Casper De Capua, Oscar Halvorsen, Sindre Andersen, Elias Fors, Jan Axel Skonnord, Ole Kristian Grime, Henrik Lundquist, Anders Blom Jensen, Thomas Størmer og Kim Viken.

Ute med skade er:

Emil Santos Simmons (strekk) Kasper Akre (Strekk) Moa El Gahouti (Kne)

Legg igjen en kommentar