Msa: Tok poeng med 10 mann

Det som allerede var en tøff bortekamp på papiret ble ikke noe lettere for Nesodden når man allerede etter 23 minutter ble redusert til 10 mann. Merkelig nok var det Nesodden som etter utvisningen fikk et godt tak på kampen og kunne fort fått med seg alle poengene hjem til halvøya. Dennis Tjernshaugen skåret Nesodden sitt mål i 1-1 kampen.

 

1.omgang

Omgangen var egentlig et langt gjesp. Hvert lag skapte kun en halvsjanse hver og det florerte med feilpasninger fra begge lag. Nesodden forsøkte å spille ball uten å lykkes og MS var fornøyde med å slå langt og gjøre det til en duell kamp. Etter 23 minutter skjedde det mest spennende som hendte i 1.omgang. Nesodden mister ballen helt unødvendig på vei fremover (noe de gjorde veldig mange ganger i denne omgangen ) og MS putter ballen rett inn i bakrom hvor deres spiss kommer alene med Nif keeper Mathias Møller som feller MS angriperen og får det røde kortet. Frisparket som fulgte av situasjonen var som resten av omgangen svak og førte ikke til noen ting. De siste 10 minuttene før pause får Nesodden et litt bedre tak på kampen og kan greit kontrollere inn 0-0 til pause.

2.omgang

Etter 3 minutter av den andre omgangen så kommer en situasjon som minner mistenkelig om situasjonen hvor Møller blir utvist, Nesodden slår bort ballen på vei fremover og et par touch senere så er ballen slått inn i bakrom og denne gangen ender det med mål. Kun 2 minutter etter skåringen til MS så utligner Nesodden, Anders Blom Jensen slår en presis corner og Dennis Tjernshaugen får gå opp helt umarkert og heade inn utligningen. Etter dette så kjører Nesodden kampen i de neste 25 minuttene og man kan lure på hvor denne fotballen var i første omgang for nå triller halvøylaget ballen hurtig og presist langs bakken og tunge MS ben sliter med å henge med. Anders Blom Jensen får etter 65 minutter en enorm sjanse til å sende Nesodden i føringen, men dessverre så treffer Blom Jensen nettveggen etter å rundet keeper. De siste 10 minuttene av kampen så blir det mye hawaii fotball, MS har ikke tålt tempoet i 2.omgang og løper ikke mye hjemover og Nesodden begynner å bli utkjørt etter å spilt det meste av kampen med 10 mann. Dette fører til noen enorme overgangs muligheter til begge lag som blir dårlig utnyttet, den største sjansen får MS etter 88 minutter men en fantastisk redning av Mert Gursoy gjør at kampen ender 1-1

Nesodden stilte følgende lag:

[team1]

Bytter: Mert Gursoy inn for De Capua etter 23 min. Sindre Andersen inn for Lundquist etter 79 min

Dagens Nif gutt: Henrik Lundquist er rolig med ball, og mister sjelden ballen, har et godt driv og er Nesodden sin beste spiller i denne kampen.

Onsdag kommer intervju med GH som oppsummerer matchen

Kampfakta:

Nesodden mål: Dennis Tjershaugen 49 min

MS mål: Nicolai Johansen 47 min

Gule Kort: Henrik Lundquist 60 min, Sindre Andersen 81 min, Mert Gursoy 83 min.

Rødt Kort: Mathias Møller 23 min

Målsjanser: Nesodden 4   MS 6

Legg igjen en kommentar