GH oppsummerer MS kampen

Fasit etter 3 serierunder for Msa er fire poeng noe som ifølge hovedtrener GH er 3 for lite. Selv om man spilte store deler av kampen mot MS med 10 mann så var det kun en mellom fornøyd Nesodden trener som oppsummerte kampen for Nesodden fotball på nett.

GH om kampen

Det blir en litt sånn både og følelse etter kampen, vi kunne og burde vunnet kampen selv om vi spiller 65 minutter med en mindre, samtidig så gjør Mert to fantastiske redninger som hindrer oss fra og sitte igjen med null poeng så mellom fornøyd er en god beskrivelse. Jeg føler vel at vi i sum har fått litt dårlig betalt i både denne og kampen mot Grorud. Si at hadde vi hatt normalt med marginer så hadde vi kanskje stått med syv poeng isteden for fire.

Det er en fryktelig første omgang vi presterer, vi er slurvete i pasningsspillet og har ingen samtidig bevegelse, vi løper rett å slett ikke nok når vi har ballen. Vi vet at MS vil være direkte og slå langt og isteden for å klare og legge ned ballen å spille så blir vi med på det kampbildet de ønsker.  Det må ha hvert en veldig kjedelig kamp for tilskuerne også i den første omgangen hvor det kun er en halvsjanse til hvert lag. Første omgang ligner litt på de første 30 minuttene av andre omgangen mot Grorud hvor vi ikke klarer å få til det spillet vi ønsker. Det er vel ikke før det er gått 35 minutter at vi får et lite grep om kampen og klarer å sette sammen noen kombinasjoner. Beholdningen får være at selv om vi spiller en svak omgang så slipper vi motstanderen til praktisk talt ingenting av sjanser.

Vi er ved godt mot ved starten av andre omgang og føler at selv med 10 mann så er det fullt mulig å ta med seg alle 3 poengene hjem. Baklengsmålet er vel nesten det eneste negative som skjer i de første 30 minuttene av andre omgang og heldigvis får vi utligningen raskt, det kunne fort blitt verre om vi hadde måtte jage den over lengere tid. Vi hever oss veldig spillemessig og bortsett fra noen overganger ( som vi var klar over måtte komme når vi  gikk for å angripe med 10 mann ). Det ser i hvert fall ikke ut som vi er en mann mindre den første halvtimen av omgangen, brått så er vi presise i pasningsspillet, løper nok når vi har ballen og har nok spill punkter rundt ballfører, det stopper dessverre litt opp rundt 16 meteren til MS men vi skaper store nok sjanser til avgjøre matchen. Nå skal det sies at det gjør MS også og de har flere sjanser enn oss i andre omgang men spillemessig så er vi solide i hvert fall til vi går tom for krefter. Det at det det siste kvarteret blir rotete er jo på grunn av at det er to lag som vil vinne kampen men som begge er tomme for krefter og orken til å løpe hjemover er begrenset.

Når det skal summeres så er det jo ikke sånn at et poeng på bortebane er dårlig når man spiller godt over en time med ti mann, men det sniker seg allikevel inn en følelse av at dette er en kamp vi burde vunnet selv om MS ender opp med å vinne sjanse statistikken med et par sjanser.

Løsningen på hvorfor det ikke fungerer

Jeg føler at gjennom video analysen og gjennomgangen av kampen med gutta så har vi sammen funnet et godt svar på hvorfor vi ikke helt får ting til å fungere i perioder, og vi skal bruke treningene frem mot Kolbotn kampen godt til å jobbe med akkurat dette. Uten at jeg skal si altfor mye om det så skal vi være enda tydeligere på hvordan vi ønsker å fremstå som lag når vi har ballen. Vi har nå levert en god og en dårlig omgang i de to siste kampene og skal jobbe knallhardt for at det skal bli 2 x 45 på nivået vi ønsker å være når vi får Kolbotn på besøk.

Legg igjen en kommentar