Helsvart av Msa

Det var en helsvart dag for Nesodden sitt a-lag på mandag. Kolbotn stakk av med alle 3 poengene og en meget fortjent 3-1 seier. Nesodden sitt mål ble skåret av Anders Blom Jensen.

Det var et Kolbotn lag uten poeng som entret berger kgb på mandag kveld, men ikke bare skulle Kolbotn ta med seg alle poengene hjem de skulle også fullstendig dominere kampen med unntak av det siste kvarteret inn mot pause. Etter tapet var det en skuffet men fattet GH som pratet med Nesodden fotball på nett.

Undervurderer dere Kolbotn før kampen ?

«Nei absolutt ikke, jeg sa på spillermøte at jeg har sett de i to kamper i år og at de like gjerne kunne tatt seks poeng på de to kampene jeg har sett og at de hadde fått dårlig betalt i begge.»

Hva er det som går galt i dag ?

«Det er veldig mye som går galt i dag, men hvis du skal begynne et sted så må vi jo innse at i dag så vil vi ikke nok. Kolbotn løper mer enn oss, er tøffere i duellene enn oss og vinner praktisk talt alt av andre baller utpå der og når innsats og engasjement ikke ligger i bunn så blir det vanskelig å vinne fotball kamper. Så er det også sånn at det er ting som går galt i forhold til hvordan vi ønsker å fremstå spillemessig og det må vi ta tak i jobbe med på feltet i uka som kommer»

Må dere legge vekk ambisjonen om å være med i toppen ?

«Akkurat nå så vi kun tenke på oss selv, så er det veldig liten vits å konkludere med noe som helst etter fire serierunder. Men nå må vi ikke tenke tabell eller poeng vi må se på oss selv og gjøre noe med hvordan vi fremstår. Og jeg er veldig trygg på at vi skal klare å heve oss fremover, for det er mange nok gode fotballspillere på dette laget til å prestere på et helt annet nivå enn det vi gjør i denne kampen.»

Hva skal dere gjøre nå inn mot Kfum kampen ?

«Vi skal få trent godt også skal vi legge Kolbotn kampen bak oss så raskt som mulig. Det fine med fotball er at det alltid er den neste kampen som er den viktigste, så vi skal jobbe hardt for å fremstå på en annen måte i den kampen.»

Hvordan vi du oppsummere dagens kamp ?

» Vi kommer ikke ordentlig i gang og Kolbotn har hele initiativet fra start, vi klarer ikke ta ut de punktene vi er enige om å ta ut på forhånd og klarer heller ikke ta vare på ballen når vi har den. Hvis vi ser bort fra målet vi skårer, som er en meget god overgang og de siste 15 minuttene før pause så er vel Kolbotn best hele kampen. Sånn taktisk sett så er det for liten bevegelse til at vi klarer å spille av presset til Kolbotn og de gangen vi gjør det så blir vi alt for utålmodige på offensiv banehalvdel og søker gjennombrudd altfor tidlig. Når vi da i tillegg taper det meste av dueller og sliter på dødball, to punkter hvor vi har hvert gode før i år så blir det en kamp som vi ikke fortjener å få med oss noe fra.

Nesodden stilte følgende lag:

[team1]

Bytter: Sindre Andersen etter 65 minutter for Anders Blom Jensen. Casper De Capua etter 68 minutter for Oscar Halvorsen. Thomas Størmer etter 82 minutter for Henrik Lundquist

Dagens Nif gutt: Keeper Mert Gursoy holde Nesodden inne i kampen så lenge han kan med flere meget god redninger, og er hjemmelagets klart beste spiller

 

Legg igjen en kommentar