Msa: Poengene glapp på slutten

Nesodden kjempet heroisk mot Asker sine rekrutter, men måtte se poengene glippe helt på tampen av kampen. Men det unge Nesodden laget skal være stolte av innsatsen de la ned i denne kampen og det finnes absolutt noe og bygge videre på for halvøylaget.

 

Kampen:

Nesodden får en flott start på kampen når Kim Viken allerede etter 8 minutter sender hjemmelaget i ledelsen. Selv om Asker har ballen mye så er Nesodden absolutt med på notene og er farlige på overganger. Etter som omgangen forløper så starter Asker og produsere flere farligheter, men Mert Gursoy i Nesodden målet har flere gode redninger og den bakre 4`eren rydde godt unna flere nesten situasjoner. I motsatt ende så er heller ikke Nesodden helt ufarlige men mangler litt presisjon i den avgjørende pasningen for å skape sjanser. Det blir lagt ned en enorm innsats av Nesodden spillerne som løper og kjemper heroisk og man blir belønnet med å gå til pause med 1-0 ledelse.

I andre omgang kommer Asker i hundre ut av startblokkene og legge et voldsom press på hjemmelaget men som i den første omgangen så leverer både keeper og bakre 4`er hos hjemmelaget når det trengs. Etter 63 minutter så skal Asker få hull på byllen og målet er av det usedvanlig vakre slaget Hamse Abdi dunker et frispark fra rundt 30 meter helt oppi vinkelen og lagene er like langt.

De fleste på berger kgb regnet nok med at nå skulle Asker fortsette å kjøre på, men isteden så skulle det bare gå to minutter før Nesodden var foran i målprotokollen igjen. Casper De Capua slår et frispark inn i Asker feltet som blir forlenget mot mål, der vinner Jacob Bjøndal duellen med keeper ( som av en eller annen totalt uforståelig grunn skriker på frispark ) og ballen detter ned hos Dennis Tjernshaugen og midtstopperen skårer sitt tredje mål for sesongen.

Dette tar piffen litt ut av Asker laget og i de neste minuttene så kunne Nesodden fort ha økt til 3-1, 01 gutten og debutant Saduldin Salomi ser Asker keeperen lang ute av målet og sender avgårde en lobb fra 40 meter som går i perfekt bue over keeper men som dessverre også er noen cm på feil side av stolpen. I tillegg så holder Asker keeperen enda en gang til å rote det til på en dødball ( hvor han igjen vil ha et totalt uforståelig frispark ). Nesodden har nå hakket bedre kontroll på kampen selv om det er Asker som stort sett har ballen. Da klokken passerer 75 minutter så ser det ut som om Asker skal få utligningen sin når Øyvind Henriksveen lager straffespark. Men ballen som ikke helt har rullet Asker sin vei så langt fortsetter med det og straffen blir satt utenfor.

Herfra og inn skal derimot alt gå Asker sin vei. Nesodden fortsetter å kjempe heroisk og løper til krampa tar flere av spillerne men det skal dessverre ikke holde. Da klokken passerer 82 minutter så får Aker utligningen til 2-2 på et skudd fra 18 meter helt nede i hjørnet. Men Nesodden gir seg ikke og etter 88 minutter så header Jacob Bjøndal en Corner på innsiden av stolpen og ballen ruller langs streken og inn i Asker keeperen sine hender.  Istedenfor at Nesodden får 3-2 målet så får Asker avgjort kampen når klokka passerer 91 minutter, en ball som går mellom Casper De Capua og Dennis Tjernshaugen ender opp hos en Asker spiller som dunker ballen knallhardt i mål bak Mathias Møller som har kommet inn for en skadet Mert Gursoy, og Asker tar med seg alle poengene hjem.

Blandede følelser hos Hovedtrener GH

Det må være lov å si at dette er jævlig surt. Jeg synes synd på gutta nå for i dag legger de ned en kjempe innsats. Vi har 2 skadede keepere som begge må i aksjon i løpet av kampen, Casper spiller hele kampen til tross for at han helt klart burde stått over med skaden han har. Ole Kristian tar et innhopp der med 10 minutter igjen selv om han vet hva han risikerer med skaden han har. De senior gutta som er utpå går virkelig foran og viser vei i dag og unggutta løper jo som om de aldri har gjort annet. Så det er veldig blandede følelser akkurat nå for jeg er stolt av den innsatsen vi legger ned også er jeg utrolig skuffa for at vi ikke sitter igjen med poeng. Det er litt sånn det har hvert så langt i år, vi burde fått bedre betalt både mot Grorud og MS også men det vil seg liksom ikke helt. Men vi får være skuffa nå så får vi bare jobbe videre for vi er inne på rett spor nå i hvert fall.

Nesodden stilte følgende lag:

[team1]

Bytter: Tjernshaugen etter 28 min for Hovland. Salomi etter 30 min for Fors. Grime etter 78 min for Akre. Hovland etter 86 min for Lundquist, Møller etter 84 min for Gursoy.

Dagens Nif gutt:

Mange som fortjener honnør for innsatsen i denne kampen, men dagens Nif gutt går til Jan Axel Skonnord som det er tydelig er på vei mot å finne formen og leverte en meget god kamp sentralt på midten.

Legg igjen en kommentar