Ny seier på Berger Gress

Lørdag var det igjen duket for kamp på Berger Stadion da Fagerborg hadde tatt turen til sommerhalvøya. Ærverdige Berger stadion badet i sol og alt lå til rette for årets andre seier på Berger Gress.
Flere av de litt over 30 oppmøtte tilskuerne stusset nok litt når Nesodden entret banen med assistenttrener Matias Skindlo ikledd den oransje keeperdrakten, en konsekvens av  at Mert (Skade) og Matias Møller (Suspendert) begge var utilgjengelige til helgens oppgjør.   Det kan dog virke som at dette ga de resterende 10 en ekstra motivasjon til å kontrollere ballen og kampen, for det tok ikke lang tid før guttene fikk kampen inn i sitt spor.  Dominansen skulle gi uttelling etter snaue 15 minutter da vi får et langt kast høyt i banen og Jan Aksel stusser ballen i lengste hjørnet. En vel fortjent ledelse som dessverre skulle være kortvarig. Fagerborg utligner mot spillets gang, og  kommer litt mer med i kampen utover omgangen. Nesodden fortsetter å føre kampen, men den forløsende skåringen lar vente på seg og omgangen så ut til ebbe ut i 1-1.  Fagerborg ville det annerledes, og så gikk det da de etter et langt frispark helt på tampen av omgangen vinner andreballen og smeller ballen i nota bak en noe overrasket Matias Skindlo. 1-2 Pause.

 

I pausen gjør trener Geir- Harald Smith noen taktiske grep, blant annet å flytte høyreback Jakob Bjøndal høyere i banen.  Før tilskuerne hadde fått svelget pausevaflene hadde det gitt uttelling.  Etter et godt timet løp i bakrom og en avslutning selv Kim Viken vil misunne stod det 2-2 på resultattavla.  Nesodden fortsatte å styre kampen, og drøye tre minutter etter utligninger midtstopper Dennis Tjernshaugen med et kontant skudd på retur fra korner. Nesodden hadde nå snudd kampen til 3-2. Som ved forrige Nesodden ledelse skulle gleden være kortvarig, etter 61 minutter er Nesoddens gutter litt sløve i omstillingen på et Fagerborg kast, og de gulkledde gjestene utnytter det til det fulle og skaper balanse i regnskapet. 3-3 og en halvtime igjen å spille.
Etter 65 spilte minutter bygger Nesodden flott opp på høyresiden og høyreback Dino titter opp, der ser han dagens NIF-spiller Dennis komme på et dypt løp, ballen leveres perfekt på høyrefoten til forsvarskollega og 4-3 er et faktum. Vi var igjen tilbake i ledelsen, og guttene hadde fått blod på tann. 4 minutter senere er midtbane general Jan Aksel Skonnord, som igjen leverte en meget god forestilling, og Kim Viken hissige i presset.  Tilårskomne Kim Viken snapper ballen fra en Fagerborg spiller, og setter ballen iskaldt bak en utspilt Fagerborg keeper. Nesodden har økt ledelsen, og tilskuerne på tribunen kan senke seg tilbake å nyte de siste 20 minuttene med lav puls, da stillingen aldri trues og Nesodden går seirende av banen i andre hjemmekamp på rad.  En oppløftende forestilling fra våre gutter og vi er sterke i troen på 3 nye poeng allerede på Onsdag, da Oslo City gjester fort Berger Gress.

Dagens NIF gutt: Dennis Tjernshaugen.

Legg igjen en kommentar