Ungdomsavdelingen reiser til Skadevi Cup!

Sommeren har kommet og vårsesongen er ferdig spilt for våre ungdomslag. Det er allikevel ingen fare for at pulsen blir langvarig lav for våre spillere.  I  løpet av dagen valfarter fotballglade nesoddinger mot de svenske skoger mot grønne gressmatter og drømmer om store bragder.

Skadevi cup som spilles i Skøvde er endelig destinasjon og Nesodden IF Fotball stiller med lag fra 2005-2001 årgangene.

2005 laget til Nesodden, som forøvrig er siste års barnekull, reiser i år på første utenlands turnering stiller mannsterke med 2 lag. Begge lag skal opp mot 3 svenske lag hver, blant annet Lidkjøping og Kungsbacka.

Flere av spillerne på 2004 årgangen har denne uken lugget i hardtrening på Tine Fotballskole under kyndig ledelse av Håvard Lune og hans kompanjong Casper De Capua. Det kommer nok godt med når de i grupespillet møter 3 svenske lag, Alvsborg, Halvorstorps og Emmaboda. Vi gleder oss.

Første Nesodd-lag som skal over grensa å spille 11-fotball er G2003. Hovedtrener Geir Harald Smith som kommer direkte fra et oppløftende 5-0 resultat (Les A-lag)  og håper å ta med seg optimismen og den gode følelsen smitter over på kampklare og sultene spillere. Deres første kamp spilles fredag mot vertslaget Skøvde FK, før tøffe motstandere som Falkoping FK og Lindome møter dem.
Neste lag ut er G2002 som reiser mannsterke under ledelse av tidligere storskårer Tom- Rune Fagernes tett assistert av Truls Karoliussen og Erik Hovind. Et trener team med 718 samlede A-lagskamper for Nesodden lover godt.  Laget stiller i klassen pojkar 15, og skal møte 3 svenske lag til krig (Julsbro IK, Saro IK, Tibro AIK). Vi håper laget tar med seg den flotte cup-formen de viste i Moss BDO cup hvor laget gikk seirende ut i vinter.

 

Sist ut er Nesodden G2001. Regjerende mester i Skadevi Cup.  Laget som under ledelse av Ruben Tollefsen i år har spilt et år opp i hjemlig serie, junior fotball. Laget har i år taklet oppgaven til tider svært godt og tatt store steg, med enkelt spillere som fast inventar både på banen og benken til A-laget. Trener Ruben ser frem til å lede guttene mot jevngamle svensker fra vertslaget Skøvde AIK i første match fredag 1300.
Vi håper alle lag, spillere og foreldre får en flott turnering. Lykke til.

 

Legg igjen en kommentar