Gjør comeback

To gamle kjenninger skal denne høsten trekke på seg Nif trøyen igjen. Brødrene Joakim og Morten Slaatsveen gjør comeback for å hjelpe b-laget med og overleve i 5-divisjon. Begge brødrene har tidligere spilt flere sesonger på a-laget til Nesodden og Joakim hadde så sent som i 2015 hovedtrener ansvaret for 01 årgangen. Nå vil mange av spillerne han trente være lagkamerater når han sammen med Morten gjør comeback allerede i kveld (torsdag) borte mot Nih.

Fornøyd sportssjef

Sportsjef Geir Harald Smith er veldig fornøyd med at brødre paret har sagt seg villig til å bidra gjennom høsten. » Ja det er jeg veldig glad for. Både junior og A-stallen inneholder få spillere og for at belastningen ikke skal bli ekstrem på enkelte spillere så gjør det at Joakim og Morten er tilgjengelige det enklere å få ned total belastningen. Men det er flere grunner til at dette er veldig positivt, vi har jo i enkelte kamper stilt med en snittalder på 17 år og det å få inn flere som holder senior alder vil også bidra til å heve prestasjonene og gir oss jo et litt bedre utgangspunkt for høsten. Nå sier jo også ryktene at begge to var meget habile fotballspillere i sin tid og når de får spilt noen kamper og kommet i matchform så er jeg sikker på at de skal bidra positivt. Vi har jo allerede Truls Karoliussen som bidrar og det har hvert utelukkende positivt så jeg gleder meg til å se Joakim og Morten i aksjon i kveld.

Nesodden fotball på nett tok torsdag morgen en prat med eldste bror Joakim for å lodde stemningen før comebacket.

Hvordan kom dette egentlig i stand Joakim ? det er jo noen år siden dere har spilt aktivt.

Hehe ja det begynner jo å bli en liten stund siden. Det kom i stand via Jan Tinius Larsen som er sportslig ansvarlig i styret. Det har seg jo sånn at han i tillegg er sjefen til både meg og Morten. Han luftet ideen for GH med tanke på å rett og slett ha flere spillere og ta av til b-kampene slik at ikke for mange av 01 gutta skulle måtte spille kamp både torsdag og fredag i flere uker på rad. Da GH var positiv spurte Jan Tinius oss om det kunne være aktuelt, og det er jo sånn at selv om det er en stund siden man spilte aktivt så synes jo både Morten og jeg at fotball er utrolig gøy. Samtidig så er det jo Nesodden som er klubben vår og da er det bare hyggelig og kunne bidra. For min del blir det jo også utrolig gøy å spille sammen med flere av gutta jeg har trent.

Gleder du deg kamp i kveld ?

Både gleder og gruer meg, jeg er i grei fysisk form. Det jeg er veldig spent på er fotball formen men jeg gleder meg det blir jo gøy å spille igjen.

Hvem er i best i form av Morten og deg ?

Morten er nok i bedre fotballform enn meg, han spilte jo tross alt noen obligatoriske kamper Ifjord så det er kortere tid siden han ga seg. Nå er jo Morten en unggutt  i forhold til meg også så skulle jo egentlig bare mangle om han ikke skulle være i litt bedre form enn hva jeg er.

Ser du for deg at dette bare er for høsten eller kan det bli flere sesonger ?

Skal ikke love meg bort for flere år akkurat nå før jeg en eneste kamp. Men jeg skal heller ikke utelukke at det kan være aktuelt og fortsette. Synes jeg dette er moro og kroppen tillater det så vel som at jeg har tid så skal man aldri si aldri.

En liten intern konkurranse. Hvem tar flest målpoeng av Morten og deg ?

Det blir nok Morten, han er en mer offensiv spilletype enn meg. Så han får ordne skåringer så skal jeg gjøre grov jobben.

 

Nesodden fotball på nett ønsker begge Slaatsveen brødrene lykke til i kveldens debut mot Nih og kommer med oppfølgingssak på hvordan det går med brødrene i løpet av høsten.

Legg igjen en kommentar