Msa: Tap i første høstkamp

Det ble en trå start på høsten for a-laget til Nesodden. Grorud 2 ble også denne gangen hakke for sterke for halvøylaget og vant 3-1 i et oppgjør hvor Nesodden aldri helt klarte og komme opp på det nivået de viste i avslutningen av vårsesongen eller i treningskampen mot Lommedalen ( mandag 7.8 2-1 seier ).

Nesodden havnet tidlig under og var i den første halvtimen av kampen veldig svake. Feilpasninger og liten vilje til å løpe preget starten av kampen for Nesodden og man kunne fort ha kommet under mer enn 1-0. Det siste kvarteret av første omgang jevner kampen seg ut og Nesodden får et lite overtak. Utligningen til 1-1 kommer også i denne perioden, Ole Kristian Grime og Ander Blom Jensen kombinerer fint på høyre siden og inne foran mål fantes som vanlig Kim Viken som trygt ekspederte ballen i nettet. Nesodden kunne dermed gå til pause med et litt heldig 1-1 resultat.

2.omg

Andre omgang starter med en stor Nesodden sjanse, en overgang ender med at Viken får avsluttet fra rundt 20 meter og Grorud sin keeper er både god og heldig som får en hånd på ballen før den går i tverrliggeren og spretter ned på streken. Dessverre så går det kun to minutter fra denne sjansen til Grorud tar ledelsen 2-1, et mål som Nesodden hadde flere muligheter til å unngå. Det virket som om litt av lufta gikk ut av Nesodden etter målet, selv om bortelaget skaper nok sjanser til å utligne så kommer de fleste av disse på dødball og man får aldri satt et spillemessig trykk på et Grorud lag som ble yngre og yngre ettersom byttene kom de siste 25 minuttene. Istedenfor å utligne så får Grorud kontret inn 3-1 etter 83 minutter og kampen ebber uten de store hendelsene de siste minuttene.

GH om kampen:

Dette var et ste tilbake for vår del, vi var rett og slett ikke gode nok. Det virket ikke som om vi var på da kampen begynte og Grorud løp mer og ville mer enn oss og det skal ikke være nødvendig. Vi får jo også en gylden mulighet til å ta tre poeng siden vi får gå til pause med 1-1 etter å ha spilt en svak omgang, og da er det synd at vi ikke klarer å ta vare på den. Etter at de får 2-1 målet så virker vi stressa og utilpasse, vi er ikke tydelige nok i hva vi gjør og ender opp med en slags mellomløsning på alt og da er vi ikke gode. Jeg skjønner jo at gutta ikke har masse selvtillit sånn som sesongen har hvert så langt så når vi må jage der i 2.omg også så har jeg forståelse for at det blir litt kaos i hodet på folk. Sånn i etterkant burde jeg kanskje hvert tydeligere også på hvordan jeg ønsket at ting skal gjøres de siste 30 minuttene der. Vi får se kampen på video og se om vi finner noen svar, så gleder vi oss til neste kamp som er hjemme på gresset hvor vi så langt har hvert veldig gode.

Nesodden stilte følgende lag :

[team1]

Bytter: Casper De Capua etter 22 min for Andersen. Sjur Sæbjørnsen etter 70 min for Blom Jensen. Elias Fors etter 84 min for Lundquist

Dagens Nif gutt:

Kaptein Ole Kristian Grime løp og prøvde i noe som var et tamt Nif lag. Vinner de fleste dueller og setter opp målet.

Legg igjen en kommentar