JR-laget med sin andre strake

Nesodden 4-2 Kolbotn 2

JR-laget slo Manglerud Star i sin første kamp for høstsesongen forrige uke og på fredag tok man i mot gjestene fra Kolbotn. Nesodden ville med seier komme à poeng med motstander og det var tydelig at dette skulle bli en intens og spennende kamp på Berger KGB.

Begge lag åpner med å gå i angrep på angrep og det blir en smått kaotisk start på kampen, hvor spillet bølger frem og tilbake. Gjestene får satt et visst trykk og har sine sjanser på noen dødballer. Men det er Nesodden som skal få den første scoringen, etter nettopp en dødball. Etter en retur innen i boksen er det Christoffer Combs som er først på ballen og sender hjemmelaget i føringen. Man klarer etter denne scoringen å ta kontroll over banespillet og styrer spillet som man ønsker. Etter at man har brent en gigantsjanse, så er det Kolbotn som isteden svarer til 1-1 etter svak kommunikasjon hos Nesodden-laget i egen boks.

Men hjemmelaget gir seg ikke så lett og like etter jakter Saad en ball i bakrom og sniker til seg ballen før keeper og triller ballen i det åpne målet. Kort tid etter ruller man opp et strålende angrep på venstresiden som ender med at Elias Fors finner Saad i boks som putter på til 3-1 like før pause.

Til den andre omgangen har man nå fått et godt utgangspunkt og selvtillit, men i fotball er ingenting avgjort før dommeren blåser så det var en skjerpa gjeng som gikk til verks i 2.omgang. Kolbotn trykker til det de har fra start, uten at det blir skapt noen store sjanser mot et Nesodden-lag som gjør en god defensiv jobb med å dekke rom og sette press på ballfører. Det skal likevel bli litt spenning i kampen da Kolbotn setter inn 3-2 etter en dødballsituasjon hvor man ikke får klarert skikkelig. Men som i den første omgangen, så svarer Nesodden kjapt og kontant. Saad er igjen på løpetur mot Kolbotn sine forsvarere og etter en dribleserie inne i boksen så blir han felt av en svimmel Kolbotn-forsvarer. Dommeren peker korrekt på krittmerket og fra 11-meter gjør Elias Fors ingen feil og setter iskaldt inn 4-2.

Etter dette så opptrer Nesodden smart og rutinert i de fleste situasjoner og får kampen inn i sitt spor, da Kolbotn i liten grad kommer igjennom et godt defensivt kollektiv som jobber for hverandre. Kampen ender med en jobbeseier 4-2 etter en solid gjennomføring av hele laget. Etter en ustabil vårsesong med veldig varierte resultater og prestasjoner, kan JR-gutta nå ta med seg den gode formen og starten på høstsesongen og har definitivt noe spennende å bygge videre på for fremtiden.

 

[team1]

Legg igjen en kommentar