Oppstart for 2011-kullet

Et nytt kull står klare til å bli en del av Nesodden Fotball og denne gangen er det barn født 2011 som skal sparke sine første spark på ballen.  Det kommer derfor nå et skriv med info til alle foreldre som har barn i dette kullet og som ønsker å vite mer om tilbudet vi har her i Nesodden Fotball.

 

FOTBALL FOR 2011 KULLET I NESODDEN IF

( Til alle foreldre på Nesodden med barn født 2011 )

Tirsdag 12 september klokken 1830 inviterer Nesodden IF Fotball til oppstartsmøte for 2011 kullet. Møtet vil finne sted i klubbhuset på Berger Stadion.

Her vil dere som har barn som har lyst til å spille fotball, få all nødvendig informasjon dere trenger om fotballtilbudet i Nesodden IF Fotball. Og det vil være mulig å spørre om alt dere eventuelt lurer på.

Møtet vil gjennomgå følgende områder:

  • Presentasjon av Nesodden IF Fotball
  • Hva er Nesodden IF barnefotball
  • Presentasjon av Kiwi serien og energihuset cup
  • Presentasjon av akademiet

VI TRENGER TRENERE OG LAGLEDERE:

Barnefotballen i Nesodden if fotball er basert på frivillighet og dugnad . Vi er derfor avhengig av foreldre som ønsker å stille som trenere og lagledere. Dersom noen av dere ønsker å være trener/lagleder, er det bare å melde seg enten på oppstartsmøtet eller på telefon/mail.

Vi ønsker i løpet av møtet og få på plass så mange frivillige rundt lagene som mulig, når dette er gjort vil det avtales et nytt møte med de som tar på seg verv rundt lagene. Det vil da bli et felles trener og lagledermøte for alle lagene uken etter oppstartsmøtet, hvor vi blant annet vil dele ut utstyr til lagene og se på dette med treningstider.

Fra Nesodden IF Fotball stiller følgende personer på møtet :

Geir Harald Smith (sportssjef) tlf: 41285361 mail: ghs@nesoddenfotball.no

Jan Tinius Larsen (sportslig ansvarlig i styret)

Har dere spørsmål eller vil melde dere som trenere/lagledere, eller bare slå av en prat ta kontakt med Geir Harald Smith

Legg igjen en kommentar