MSA Tap mot serielederen

Msa gikk på nok et tap da serieleder kfum 2 gjestet Berger stadion mandag kveld. Vertene hang godt med i 35 minutter, men et kfum lag fylt med etablerte 2 divisjonsspillere ble etter hvert et par nummer for store for unge Nesodden gutter og gjestene ga seg ikke før måltavlen viste 1-6.

God start av Nesodden

Det begynte veldig bra sett med hjemmelagets øyne på Berger stadion. Nesodden la lavt og kompakt og hadde i en lengere periode god kontroll på det meste som foregikk ute på Berger matta. Kfum skapte noen halvfarligheter, mens Nesodden var flinke til å variere mellom å forsøke og kontre og å ta vare på ballen. Etter 30 minutter spill var det vanskelig og se at det var topp mot bunn som møttes til kamp.

Kampen avgjort på 6 minutter

Etter 35 minutter kunne man faktisk begynne å få troen på at hjemmelaget skulle få med seg noe fra denne kampen, men da gikk dessverre heller startskuddet for seks minutter som skulle avgjøre kampen. Etter 36 minutter spiller Nesodden på seg et stygt brudd på egen halvdel og Kfum kontrer inn 0-1, bare to minutter senere gjentar historien seg. Nesodden går fra og ha full kontroll på ballen til å gi den bort en pasning inn i bakrom og stillingen var 0-2. Etter 42 minutter øker Kfum til 0-3 og kampen var i realiteten over. 0-3 til pause var et flatterende resultat etter noe som i 35 minutter var en helt jevn fotballkamp, men det er målene som teller og Nesodden kan ikke gi bort skåringer imot på denne måten hvis de skal ha et håp om å overleve i divisjonen.

Transport etappe i 2. omg

Nesodden tente et lite håp i starten av 2.omgang da G-16 spiller Saduldin Ahmad Al Saloumi headet inn 1-3 reduseringen, men bare minuttet senere var dessverre comeback håpet slukket. Lars Røttingsnes sto for dagens prestasjon på Berger stadion da ha på halv volley fra spiss vinkel utenfor 16 meteren regelrett måkte ballen i motsatt kryss og 4-1 var et faktum. Herfra og inn la Kfum seg noe lavere og lot Nesodden få ha ballen uten at hjemmelaget skapte de helt store sjansene. Kfum fortsatte og være farlige på overganger og satte to mål til før dommeren blåste av kampen

 

 GH om kampen

Det hjelper liksom så lite at vi er gode og solide i 35 minutter når vi ender opp med å slippe inn den typen mål som vi gjør. Jeg synes vi har veldig god kontroll på kampen frem til Kåffa får 1-0, men etter det så går vi jo helt i kjelleren også kommer det to kjappe til imot. Det er ikke sikkert vi hadde fått med oss poeng uansett for vi møtte et lag som holder et mye høyere nivå enn 4.divisjon, men opplevelsen kunne blitt en helt annen hvis vi hadde kunnet ta med oss 0-0 inn til pause. Også blir det jo fryktelig irriterende at når vi skårer og får et lite håp der så slipper vi inn med en gang igjen.

GH om resten av sesongen

Nå er det seks kamper igjen og vi er nødt til å ta poeng snart. Asker 2 borte i neste blir en tøff kamp, og etter den så kommer det jo en ekstremt viktig match mot Lille Tøyen. Vi har gode muligheter mot flere av lagene vi har igjen så vi har ikke gått i kjelleren enda, men både gutta og jeg ser jo tabellen og skjønner hvor vi er hen i landskapet så vi vet at det begynner å bli varmt under føttene på oss.

Nesodden stilte følgende lag :

[team1]

Bytter: Saloumi etter 30 min for Viken. Fors etter 52 min for Blom Jensen. Combs etter 65 for Andersen

Nesodden fotball på nett gratulerer Saloumi med sitt første mål for a-laget og Christopher Combs (født 01) med debut på a-laget.

Dagens Nesodden gutt: Vetle Henriksveen leverte en solid kamp som back og var hjemmelagets beste spiller

Legg igjen en kommentar