Jr 2 seriemestere !!!

Nesodden sitt junior 2 lag sikret seg mandag kveld seriemesterskapet i 4 divisjon junior etter å ha slått Ullern 3-0. Med to runder igjen og spille leder laget med 8 poeng og ingen har mulighet til å ta de igjen. Det er så langt blitt hentet hjem 27 poeng på 10 spilte kamper noe som gir ni seiere og kun et tap. Nesodden fotball på nett gratulerer spillere, trener og lagleder med et flott prestasjon.

 

Seriemesterskapet ble sikret mot Ullern 4 i mandagen kamp, og her følger kampreferat fra trener Håkon Hake Steffensen:

Nesodden Jr2 – Ullern Jr4: 3-0 (0-0)
Nesodden Jr2 sikret seriemesterskapet med en meget solid seier mot stygtspillene Ullern-lag.
På forhånd var det knyttet spenning til hvor usympatiske Ullerns skulle opptre i denne kampen, basert på vårt forrige møte, der vi halte i land en 1-2 seier. Det hjalp ikke på humøret deres at drøyt halvparten av laget måtte gå av bussen og gå fra Skoklefald-rundkjøringa fordi de ikke var klar over at de var over i en ny takstsone.
Nok om det. Kampen er i gang, og det var innledningsvis en jevn batalje, uten de store utbruddene eller stygge taklingene. Vi var nærmest scoring, uten at det ble uttelling før pause. Ullern rakk imidlertid å legge inn flere søknader til årets grisetakling, og verst gikk det ut over Shokrullah. Han ble dyttet av banen i stor fart, skliende ut på asfalten 2 meter utenfor banen. Ullern-spillerne applauderte sin egen spillers grisetakling, og jeg finner nesten ikke ord. Heldigvis kom Shokrullah seg, og var snart klar for spill igjen.
7 minutter ut i 2. omgang skulle vi heldigvis få uttelling. Jeg er opptatt av at spillerne følger mine beskjeder: Vi fikk corner, og jeg ba Ask om å score. Jørgen la en perfekt corner, og Ask kom susende i feltet og headet ballen knallhardt i mål. Nå ble UIlerngutta enda mer frustrerte. Spillet hardnet til, og de fikk en kort periode et lite spillemessig overtak, men det stoppet stort sett på vår 16-meter.
I det 79. minutt fikk vi et av mange frispark, denne gang rett utenfor Ullerns 16-meter. Deres keeper gikk fullstendig av skaftene, og skjelte dommeren ut etter noter, godt akkompagnert av resten av laget. Det gule kortet var vel fortjent, og keeperen var heldig som ikke ble belønnet med rødt kort, siden han fortsatte ordflommen mot dommeren etter å ha fått det gule.
På frisparket tok Markus rennafart, og banket ballen forbi muren og keeperen, og det ble nesten høl i nettet:) De siste 10 minuttene ble en konsentrasjonsprøve av dimensjoner, mot en motstander som ikke lenger var interessert i å spille fotball. August ble to ganger meid ned, og broder Edvard tok familiært ansvar og la inn litt ekstra krutt i neste takling. Han tok det gule kortet med stoisk ro.
Rett før full tid fikk vi en kontringsmulighet. Markus fikk ballen fra midtstreken, og avanserte i stor fart, med Ullern-spillerne på betryggende avstand. Keeper var sjanseløs på kanonen som suste inn i nett-taket.
Dermed endte det med en solid 3-0 seier, og seriemesterskap var definitivt i boks. Bestemannsprisen går til hele laget, og stor takk til keeper Casper, midtstopper Edvard og spiss Rafael fra G16 bredde, som hjalp oss på en dag med mange forfall.
Med to kamper igjen vil jeg fremheve at vi nok en gang fullfører en vanskelig kamp, og maler motstanderen i stykker. Ullern-spillerne kommenterte selv at «vi må løpe like mye som Nesodden», og der ligger mye av vår styrke. Alle jobber for laget og for hverandre, og det blir det gode resultater av.
Gratulerer med seriemesterskapet, gutta:)

Legg igjen en kommentar