Seier for G02 og G03 i mossehallen

Både gutter 15 og gutter 16 laget til Nesodden gikk i helgen til topps i Sprint Jeløy sin sparebank 1 cup i mossehallen. Ingen av finalene ble av det jevne slaget da 03 hadde små problemer med å beseire Rælingen 7-0, og 02 gutta var ikke dårligere og fulgte opp med 10-3 seier over Moss i finalen.

I gutter 16 klassen så stilte Nesodden med to lag og det kunne fort blitt en ren Nesodden finale, men lag 2 måtte til slutt kapitulere i semifinalen mot Moss. Dette var tredje gang 02 gjengen vant innendørscup i Mossehallen. Begge 02 lagene gjorde en strålende innsats og kunne ta med seg pokaler for både 1 og 3 plass hjem til halvøya på søndag kveld.

Gutter 03 har det siste året tapt 2 finaler inne i Mossehallen og det var ingen tvil om det var en gruppe som ønsket å vinne turneringen som reiste til Moss på lørdag for gruppespill. Nesodden deltok med 3 lag i denne klassen og vare nære på og få alle 3 lagene videre, men lag 3 røk dessverre ut etter gruppespillet etter strålende innsats og litt uflaks med marginene. De 2 Nesodden lagene som kom til sluttspillet møtte hverandre i 1/4 finalen noe som tok litt av brådden av kampen. Lag 1 stakk av med seieren og fortsatte med å slå Sprint i semifinalen før det ble kalas seier mot Rælingen i finalen.

Alt i alt ble dette en strålende helg for Nesodden fotball i mossehallen og det er nok ingen tvil om at det blir Nesodden lag og se i Mossehallen også neste år.

 

Legg igjen en kommentar