Arbeidsuke hos Nesodden Fotball

I 9.klasse på ungdomsskolen må alle elever gjennomføre en arbeidsuke hos en bedrift, her skal elevene få et innblikk i hvordan det er å være ute i arbeidslivet. Petar Gocobija, Heine Horn og Awer Rostami  fra Nesodden if fotball sitt gutter 15 lag gjennomfører denne uken sin arbeidsuke på berger hos sportssjef Geir Harald Smith. Nesodden fotball på nett tok en prat med guttene for å høre hvordan de trives i arbeidsuken.

 

Hvorfor ville dere jobbe hos GH?

  • Når vi fikk vite at vi skulle jobbe en hel uke tenkte vi med en gang «hva med alle fotballtreninger?» Så den beste løsningen var å jobbe hos treneren vår som sørger for at vi får tid til det også. Det var muligens den største grunnen til at vi valgte å jobbe her, og blant annet det at vi visste vi ikke kom til å begynne så tidlig på morningen

Hvilke arbeidsoppgaver hadde dere?

  • Det blir en del variert arbeid på oss gjennom uka, det meste av mandagen gikk ut på rydde kjelleren der hvor det meste av klubbens utstyr er. Tirsdagen gjorde vi ferdig det som vi hadde startet på mandagen i tillegg til å sorte og rydde i ballbodene. de siste dagene drev vi med mer Pc-arbeid, blant annet det å analysere en fotballkamp, og vi har lært oss hvordan vi lager artikler til Nesodden fotball sin hjemmeside.

Hva har dere fått ut av denne uka?

  • Vi føler at vi har fått en god del erfaring om mange diverse ting. Noe vi mener er veldig nyttig å kunne, er det å arbeide med en nettside, noe som vi har lært her. Vi har også lært at de som arbeider i en fotballklubb har mange forskjellige arbeidsoppgaver, ihvertfall på breddenivå som her i Nesodden

Hva likte dere best med å arbeide hos GH?

  • Vi likte det meste av arbeidet vi drev med, men om vi skal velge en ting ut av alt som vi synes var best, det er kanskje å lære så mye om å skrive på en nettside og å være en del av det som står der.

Å jobbe her, er det en ting dere kunne ha tenkt dere om å gjøre igjen?

  • Om vi får flere sånne uker der vi må jobbe, så er det å jobbe her hos GH en ting vi absolutt vil gjøre igjen. Vi er veldig fornøyde med arbeidsmiljøet og selve jobben.

Legg igjen en kommentar