MSA med god gjennomkjøring mot Ullern

Nesodden – Ullern 1-6 (1-2)

Sesong oppkjøringen er i gang for fullt for MSA. Og lørdag 10. Mars tok Nesodden turen til Oslos vestkant. Og på motsatt banehalvdel sto Ullern. Og mens Martin Johnsrud Sundby gikk 5-mil i kollen, skulle Nesoddens mannskap få en tung dag i solskinnet.

 

For allerede tidlig ut i omgangen viste Ullern styrke. Ullern tok fort over ballinnehavet og initiativet i kampen. Men Nesodden holdt fortsatt kampen jevnt med etter hvert gode kombinasjoner. Men med et ungt mannskap og opp til flere personlige feil, endte Ullern opp med å gå opp i en 2-0 ledelse. Men litt ut i omgangen kom de hvitkledde seg mer og mer inn i kampen. Og etter flere sjanser, reduserte Nesodden til 2-1 etter scoring av 99-modellen Peder Røberg. Dette endte også som resultatet til pause. Mannskapet kunne gå til pause med en litt dårlig følelse. For selv om det ikke var deres beste omgang, kunne de fort hatt ledelsen om de personlige feilene hadde vært luket bort.

2. omgang startet som den første sluttet. Nesodden holdt seg inne i kampen, mens Ullern hadde mest ball. Men etter hvert som kampen utviklet seg, endte Ullern opp med flere og flere muligheter. Med nesten et overtall av guttespillere i laget, viste rutinen til Ullern å være forskjellen i denne kampen. Etter hvert skrudde Ullern opp et hakk, som viste seg å være litt for mye for MSA. Og ved kampslutt sto resultatet til 6-1.

 

Men uansett resultat var dette nok en god gjennomkjøring for Nesodden. Både unggutter og de ”eldre” fikk mye spilletid, og viste til tider god fotball. Med sesongen som nærmer seg, viser MSA seg å nærme seg nivået mer og mer. Luker man bort personlige feil i kampene, er nivået nesten der det skal være.

Legg igjen en kommentar