Blandede tips fra bookmakerne for Nesodden

Som alltid, når våren kommer og sesongen nærmer seg, skal bookmakerne rundt om i landet vise sitt syn på årets sesong. og ikke bare på de vanlige store ligaene, men også lenger ned i systemet skal de ha en mening. Nesodden ble i fjor tippet høyt opp av de aller fleste, men med en tung sesong, endte det ikke slik. Derfor er også utfallet av årets sesong vanskelig å forutse for de som skal sette odds. Dette vises også i betting-selskapenes antydninger.

Og som man kan se på årets antydninger, er ikke Nesodden tippes over øvre halvdel en gang. Fra både Unibet og Coolbet er Nesodden tippet på nest siste plass. Hos Betsson derimot er MSA tippet på 7. Plass. Med flere 2. Lag i avdelingen, som man aldri helt vet med, er det ikke lett å tippe dette riktig.

Nesodden ble som tidligere nevnt tippet høyt i toppen i fjor. Og det er ikke bare bookmakerne som trodde det. Hele halvøya ble tatt på senga når plutselig deres lokale lag skulle krige i bunnen av 4. Div. Men med troppen NIF har for øyeblikket, er lagets forutsetninger ikke altfor dårlige. Med lave forventninger og et ungt lag, skal man ikke se bort i fra at Nesodden kan bite fra seg.

 

Nesodden fotball på nett har hørt med trener og sportsjef Geir Harald Smith hva han tenker om årets tips fra bookmakerne:

«Hehe de bommet jo grovt Ifjord så vi får håpe de gjør det i år også. Vi har ikke satt noe mål internt i spillergruppa enda om tabellplassering, det jeg er helt sikker på er at alle ønsker å gjøre en bedre sesong enn det vi gjorde i 2017. Forutsetningene er også bedre, vi har trent bedre gjennom hele vinteren og alle unggutta har blitt et år eldre så jeg ville nok ikke tippet oss helt i bunnen som noen av selskapene har gjort. På vårt beste så kan vi nok matche de fleste i avdelingen, men med en ung tropp så vil det nok være noe ustabile prestasjoner. Litt avhengig av om vi klarer å få inn et par spillere vi jobber med også før jeg tørr å spå noe tabellplassering. Det som er helt sikkert er at vi nå gleder oss til å komme i gang, sesong oppkjøringen er har vart lenge nok nå.

Legg igjen en kommentar