Årets første hjemmekamp!

Nesodden – Grorud 2, Tirsdag 10. april, kl. 18.30

Årets sesong er endelig i gang, og kampene kommer på løpende bånd. Nesoddens A-lag startet forrige uke opp med årets første kamp borte mot Vestli. Etter å ha rotet bort en 2-0 ledelse, tapte til slutt de hvitkledde 2-4. Og med dette skal det revansjelystne MSA ut på Berger Stadion for å gjøre opp igjen for en ikke optimal seriestart. Og tirsdag 10. April står Grorud 2 på andre banehalvdel.

 

Grorud 2 er et lag Nesodden nå har begynt å kjenne. Laget var avdelingskollegaer med Nesodden i fjor. Laget som endte på en 4. Plass i serien, presterte en variert sesong med mye forskjellig inn og ut av laget. Nesodden møtte altså dette laget 2 ganger. Først tapte MSA 3-2 hjemme, før de gikk på et 3-1 tap borte. Men uansett fjorårets resultater, skal man ikke se bort i fra at det blir en jevn kamp på Berger Stadion.

 

Og etter den litt tunge seriestarten forrige uke, trenger laget all den støtten de kan få. 18.30 tirsdag 10. April er det kun en ting man trenger å få med seg; Nesodden – Grorud 2 på Berger Stadion. Møt opp og støtt Nesodden til årets første seier i årets første hjemmekamp.

 

Troppen blir fortløpende oppdatert her: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892170

Legg igjen en kommentar